9 Ezmiez?

[UPDATE]
A poszt végén megtekinthető a MOC az ő teljes valójában, ha valakit netán érdekel. Mivel a Hét Megfejtője cím már ki lett osztva, gondolom nagy bajt már nem okoz.
------------------------------------------------------------
Mára - ígéretem szerint - bonyolított feladvány következik. Cafatokból építkezünk mzoli ötlete nyomán, s minifigmentes indítással druszája, Zoli ideájának megfelelően.


Hajtás után van még egy képtöredék, birkózzatok vele, hátha más is szóhoz tud jutni, s a Hét Megfejtője cím vándorkupaként újabb lelkes MOCfejtőhöz jut.

9 megjegyzés:

 1. Megvan. ;-) Hajrá többiek!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. neszivassatok...
   legközelebb egy egyszínű csempéről 2 mm-ről készített képből metszek ki 3x3 pixelt, hátha nem fejtitek meg egy perc alatt - persze rájöttem már, mi a baj, de ki gondol ilyennel előre?

   Törlés
  2. A kék 4596-os space wing 10 setben van, a fehér 4588-as hajtómű is 10 setben van, a fehér 4085-os clip pedig 4-ben. És nem sokban van meg ez a három együtt :-)

   Mondom elég egy kis kép kezdésnek, bár a 3x3-as csempén gondolkodnék egy kicsit, pláne, ha fehéret fotózol le. :-D

   Törlés
  3. Szia!
   Úgy látom, itt valaki tud valamit...
   Gratula!

   Törlés
  4. Ez már tényleg kóros :-)

   Törlés
 2. mzolinak gratula! :)
  A 6846-os készlet? az első kép alapján erre tippelek.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Tudásért és a jófejségért, amiért nem mondta ki a megfejtést, mzolinak szól gratulációm, a Hét Megfejtője cím nyertese viszont Te vagy, az első készletszám-megadással. Neked meg ezért gratulálok!

   Most pedig azon álmodozom, hogy talán egy Basic vagy Freestyle vödörből kiveszek találomra 4 kockát, jól összerakom, és fejthetitek ítéletnapig. Bár ahogy már eddig lejött nekem, biztos kiszúrnátok, melyik öntvény-variációról van szó, és hogy az a 4 kocka csak 2 készletben fordult elő, amiből az egyik beszerezhetetlen, és 2 perc alatt meglenne a megoldás, így mégis maradok a saját utamon. Majdcsak tudok már olyat is mutatni, ami megszorongatja a jónépet :)

   Törlés
 3. Wow, classic space X-Wing kabrió :-D

  VálaszTörlés