0 Eredmény hirdetődött

Mint már azt meg találtam említeni, néhány hírességgel együtt egy bírói "testület" tagja lehettem a Rebrickable.com-on rendezett alternatíva-építő versenyen. A versenyen résztvevők leginkább szívatóra tettek minket, ugyanis a legtöbben az utolsó napokra időzítették feltöltésüket, így köztes szortírozás szóba sem jöhetett. Ennek folyománya, hogy a tíz szemponton alapuló, súlyozott pontozás elkészítése a napi teendők mellett bő egy hetet emésztett fel, pedig csak 21 versenymű érkezet, melyet ITT meg is tekinthettek. Volt ezek közt minden féle-fajta, s végül az alábbi, Alanyuppie által kreált "Shadow Wing" nevű Transformer nyerte a pálmát, a vele járó száz dolcsival.

31021 Furry Creatures Reloaded

Rossz helyre biztosan nem került a nyeremény, mert az alkotó igen alaposan megrágta, mit építsen, de persze volt számos más esélyes is, mint a végén csak pár ponttal lemaradó cuki hernyótalpas traktor,


42021 Snowmobile? uggyanmá!...

vagy a szintén láncz-talappal bíró SW-átépítés tank,

75015 Corporate Alliance Tank Droid helyett...

esetleg a miniatürizáltan is maxifílinges bányászdömper

42004 Mini Backhoe Loader - átalakulva

Ezeken felül is volt még egy-két darab, amelyik valamelyikünk figyelmét felkeltette, de az összesítésben elvérzett. Ezért is volt hasznos a bírói csapat vegyesvágott összetételére tenni, ahelyett, hogy egy, vagy néhány, de egyféle gondolkodású résztvevővel oldotta volna meg az oldal vezíre eme szent feladatot.  Ti hogy látjátok, elég vajon három különböző ember a döntnöki szerepkörbe, vagy ennyien nem tudtuk megfelelően reprezentálni a legósok általános érzületi értékrendjét?

Aki eddig nem ismerte volna az oldalt, annak megjegyzem, a rajta fellelhető MOC-okhoz építési útmutatók is vannak, így lustábbak, ötlettelenebbek, kisebbek, idősebbek, stb. utánépíthetik, fejleszthetik a nekik tetsző modelleket. (jó, persze, van 1-2 fizetős óriás is, de nem az a jellemző)

Ha esetleg nem lenne elérhető, egy screenshot erejéig itt a választék.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése