5 Vidám park

A nyár egyik nagy dobása kétség nélkül ez a készlet lesz. A tegnap bemutatott szett is üdítő témaválasztását illetően, ez azonban egy régen áhított álmot valósít meg. Azért nem előzmény nélküli a téma: 4957 Ferris Wheel kicsit egyszerű, minimalista óriáskerék; 10196 Grand Carousel grandiózus nyalókás, motorizált pörgije, valamint a magas cukiságfaktorral bíró Fabuland téma 3668 Merry Go Round-ja. Egy biztos, jól eltalált gondolat a Creator téma jól bevált járműszállító vonalába behozni egy vándor vidámparkot. Zseniális na, nem kell ezt túlragozni!

via Brickset

Következzen a lényeg videón és képeken, lehet nyálat csorgatni. Ahogy látom az előzetes infókat, ez sem lesz olcsó darab, de cirka 1700-as kockaszámnál mit is várjunk.


5 megjegyzés:

 1. Jópofa készlet és a téma is jó. De - szerintem - a majdani árát biztosan nem éri meg. Legalábbis nekem.

  A kidolgozása is tetszik, tiszta kisvárosi / falusi búcsú hangulata van. :)

  VálaszTörlés
 2. Látszik rajta, hogy sokat igyekeztek és agyaltak, ötletes megoldások vannak benne, sehol egy felesleges elem. Gyerekszemmel tiszta varázslat lehet, főleg a foszforeszkáló elemekkel megspékelve. Jó az is, hogy kicsit kitörtek a tűzoltóság-rendőrség-szemetesautó háromszögből, bővíthető is, céllövölde, célbadobás, óriáskerék, dodgem, bármi. Remélem jól fogy majd nekik :)

  VálaszTörlés
 3. A 4957 ugyan nekem kimaradt, de a többi előzmény megvan, nem vitás, hogy ez is várományos, tehát rajtam nem fog múlni, hogy jól fogyjon :)

  VálaszTörlés
 4. Vicces, hogy nem csak én bámultatm tátott szájjal, hanem 6 évvel idősebb tesóm is a marketing filmet látva. Gyerekként valószínűleg rohannék beszerezni, de mivel más témák érdekelnek, így csak gratulálok a készítőnek. :)

  VálaszTörlés
 5. Istenem ez zseniális! Mióta megláttam azon agyalok, hogy tudnék-e belőle 4-stud verziót csinálni (az utánfutó nyílván 6-stud kellene hogy legyen, mert a szélességét megfelezni tuti lehetetlen), ami nem lóg ki a városomból. Azt hiszem, hogy erre mindenképpen megpróbálok összespórolni!

  VálaszTörlés