4 Van miért élni!

Komolyan mondom, évek óta ez az első készlet (Benny űrhajója), aminek megjelenése igazán lázba hoz, és nem leszek rest rögtön a boltba szaladni a nyári megjelenéskor.

HÚÚÚÚ, azok a szárnyak!!! 2:40-nél kezdődik az igazi gyönyörűség, de a 70815-ös rendőrségi csapatszállító miatt sem mérgelődök sokat.A videót megnézve időzzünk el egy kicsit ennél az űrhajónál. 

Annyit már tudhatunk, hogy az egyik rendező (Chris Miller) gyermekkori rajongása miatt került a filmbe a Classic Space-téma. Ugyanis nem csak űrjárgányok tűnnek majd fel, hanem lesz űrállomás is, ami remélhetőleg készletformát is ölt majd.


A hajó kék színe nem tűnik annyira sötétkéknek, mint a klasszikus korban, de nem fogok maerski mélységekig hatolni. Igazából a forma sokkal fontosabb, mint árnyalatokon lovagolni, és ez az, amiben sikerült nagyot alkotni a tervezőknek.A gigantikus méret alap, a kísérő járművek szintúgy,  a hagyományos szögletességet sikerült jól kiváltani a lekerekített felületekkel, elemekkel. Ahogy a neoclassicspace-es űrrajongók építenek.

Ami a figurákat illeti, Benny ütött-kopott sisakja és space logója valószínűleg új dimenziókat nyit majd a használt legó piacon, úgyhogy érdemes lesz a dobozok mélyéről előásni a megkopott űrhajósokat. Zseniális ötletnek tartom ennek  a rozzant minifignek "újként" való megjelentetését.

via brickfanatics.co.uk

Nektek hogy tetszenek a látottak?


4 megjegyzés:

 1. Szóval, ki hányat vesz? :D

  Az a rendőrségi szállító felidéz bennem néhány sci-fi emléket. Nem elvetendő az sem, bár kissé túlméretesnek hat.

  VálaszTörlés
 2. Jópofa az űrhajó, tényleg adja a Classic Space hangulatot, talán csak a közepén lévő "macskafejjel" nem tudok még mit kezdeni. De gondolom, ezt meg megvilágosítják a LEGO Movie-ban.

  Mondjuk, 1000 alkatrészt még mindig nem értem, hogy miként "nyel" el, de biztosan megvan az oka ennek is.

  A "rozzant" Benny pedig kimondottan tetszik. A sisakja hogy lesz, azt mondjuk nem tudom. (Új öntőforma és így lesz összerakva, vagy hogy?) És már lesz rajta gyárilag fognyom is, mint az előzetesben?

  Üdv!
  Zoli

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. "Rozzant" Benny már megjelent a piacon, de az amortizációt a tulajra bízzák :))

   Törlés
 3. Mindkét készletben található valami olyasmi,ami a mostani gyerekek számára nem jelent semmit.Fölfedeztem a rendőrségi monstrumban Johnny Thundert is,aki megint egy másik korszak kiemelkedő figje.Reméljük a Movie-ban lesznek majd még ilyen meglepetések.

  VálaszTörlés