3 Hátoldali legózás

A mai posztot Zeonnak, hűséges olvasónknak ajánlom!

Folytatjuk nosztalgikus posztsorozatunkat, melyben régi ledobozok hátoldali képeit nézegetjük és gyönyörködünk a jobbnál jobb alternatív modellekben. 

A mai darabbal egy már korábban tárgyalt legókamion elődjét nézzük meg, a Town sorozat Vehicles témájának 6692-es Tractor Trailer-jét 1983-ból.

Személyautó-szerű a vezetőfülke

A doboz egyik oldalán megnézhetjük a járgányt a másik oldaláról.A másik oldalon szétkapcsolt állapotban találjuk a gépet.


Na de a lényeg remélhetőleg most következik.


Csöppet csalódnom kell, csak két átépített verziót találtam. A szerelő pad nagyon ötletes, kis szállító furgon középen hozza a klasszikus hangulatot.

Jövőre veszek egy másikat, a gyár új modellje nagyon ígéretes

Ha megversenyeztetem őket, akkor mind az alapmodellt, mind az alternatívákat nézve a 1525-ös a nyertes.
Nálatok melyik a favorit?

l A képekért köszönet Atinak. l

3 megjegyzés:

 1. Finoman jegyzem meg, az a kettő bizony négy. A fülke fő elemei persze ugyanazok (nem olyan nagy szett ez, hogy nagyon lehessen ugrabugrálni), de mind a négy alternatíva más. Tessék jobban meglesni. Ha megtalálom a hátsó ajtót, vagy hajlamos leszek beszerezni egyet, megírom a végigjátszást is, és akkor bemutatom "élőben"

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Oké, nekem akkor is egyre megy :) A végigjátszást meg várjuk, kíváncsi vagyok, mit nem látok jól :)

   Törlés
 2. Köszönöm :-)

  Rékocs: a fekete foltokat keresd Az elején. Persze lehet hogy valami épületet vagy hajót is ki lehetne belőle hozni. Majd megnézem, tudok-e valami sport autót :-)

  VálaszTörlés