0 Hírecske

Jól elbújt a legófilm árnyékában az a hír, miszerint az Agents téma folytatódik. Mindössze 6 éves múltra tekint vissza a sorozat az eddig megjelent 13 készletével, amely a 2008-as indulás után Agents 2.0 néven folytatódott 2009-ben, idén pedig Ultra Agents néven új készletek jelennek meg.

via legocraft.ru

A James Bond-filmek és más kémfilmek mintájára megálmodott szériában szuper technikával felszerelt titkos ügynökökből álló csapat veszi fel a versenyt a dr. Inferno vezette rosszakkal szemben. Minden készlethez tartozik egy sztori - általában a doktor úr valamilyen fondorlatos terve -, amit a dobozon ábrázolnak egy-egy akciódús képpel.

Átfutva a szetteket, van egy-két eltalált darab, ám valószínűleg a szuperhősök és a legófilm készletek mellett nem nagyon fognak labdába rúgni ezek az ügynökök. Sok lesz ez az akció idén, nem gondoljátok? Talán már-már túl sok is...

Mindenesetre ez a mobil központ (city rendőrség rajongóknak ismerős lesz) bejövős. Az idei készleteket majd meglátjuk, addig várjuk véleményeteket, játékélményeteket a témához.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése