0 Ez is licensz...

A kici hobittka, alias Bilbó, s csökött csapata csakazértis csatázik 2013 végén (sőt majd 2014-ben is), így a Smaug Pusztasága néven elhíresülni szándékozó második rész kapcsolódó szettjeivel már most találkozót beszélhet meg, aki szereti a témát. Tuti tele van lehúzás-jellegű szettekkel, mint az ilyenkor rendszeresen előfordul, ám ezzel csak SW-licensszel való lelki/üzletpolitikai rokonságát bizonyítja. Mint stabil forrásra, most is a Bricksetre próbálok támaszkodni képügyileg.

via Fat Tony 1138

Gollamos gyűrűtalálós emlékeket idéző egysziklás készlet, igaz itt 3 főnyi szereplőgárda mocorog, melyek egyike sem tetszik különösebben. Nem egy nagy cucc.

79011 Dol Guldur Ambush

Na azért! Tündekirály mindenek felett! Hoci ide, a komplett bakacsinerdei bagázzsal. A barna warg üdítően randa, az orkokat meg felejtősnek találom. A pajzsokból jöhetne vagy 50 darab is.

79012 Mirkwood Elf Army

A kis vitorlás és az épületek viszik a prímet ebben a szettben. Nekem így első látásra roppant tetszetős. A szép, cári időket idéző usánkás vezér, és a mellette lebzselő alabárdos jó darabok. Utóbbiból miért is csak egy van?

79013 Lake-town Chase

Ez olyan kiábrándítóan kevés épület. Egyre realisztikusabban próbálnak építkezni, közben meg kopik a mennyiség. Alyr Arkhon párhuzamos univerzumbéli kollégája (ama jobb oldali, fekete nekromanta) sajnos elég tré lett, viszont Barna Radagast szép példány. A mindenhol meredező viládosbarna tőröktől/fogaktól megintcsak nem vagyok különösebben elfeküdve.


79014 Dol Guldur Battle

Ti, szeretitek Tolkien legóvilágát? Ha igen, miért nem?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése