0 Agyfrissítő decemberre

Az előző MOC-építő versenyen - nem túl szoros versenyben - megosztott második helyezést sikerült elérnem a Mutant Wars Memorial fantázianevű alkotásommal, mely akkor alkalmasnak mutatkozott P.I.D. (The Mighty Antenna-Destroyer) jó ízlésének bizonyítására. Az okot nem feltétlen ama MOC alkalmatlanságában kell keresnem, ugyanis az össz-szavazatok java részét a nyertes propaganda-munkája vonzotta be és az sem volt akkora mennyiség, ami árnyalt kép kialakítására lenne elegendő. Ezen felbuzdulva Nathan, a Rebrickable eszmei atyja kisebb fejlesztéseket eszközölt a versenyen, melynek egyik fő jellemzője: Menjetek, regisztráljatok, szavazzatok! Én is ezt kérem, sőt, ha építetetk is valamit, az lenne az igazi. Ezek közül csak az én, utolsónak fölvetett ötletem kerül némi erőfeszítésbe, a többi nagyon nem.


A változás másik vonulata, hogy most nem 2, csak egy alkotás nevezhető be indulónként, továbbá 5 különböző, 2013 évjáratú kiinduló szettből lehet választani. Ez biztos széthúzza majd egy kicsit a mezőnyt, de mindenképpen érdekes. LDD-ben megint ér dolgozni, így még birtokolni sem kell a szetteket, sőt az LXF-fájlok hozzáférhetőek a cuccokhoz, így van mihez nyúlni, nem kell annyit agyalni a gép előtt.

Ezek a kiinduló készletek:Részemről az élő építkezést preferálom továbbra is, ám biodreamer megint LDD-ben nyomul, immáron ennyiféle variációban (a láthatóságon a hátterek nem sokat javítanak):

Asian Dragon

Trapped Treasure Arch

Science/Scoutship

Landspeeder with support crew using towhovertruck

Más is elkezdett merszet gyűjteni, sőt még a java hátravan, ha a dec. 31.-ig várható időtartamra gondolunk.

Kai's Fire Podracer - via Abraham Woo
42004-1 Alt Build Buggy - via imvanya

Kai's Muscle Speeder - via MOCDoc

Nekem még nincs feltöltve modell, de eggyel már kész vagyok. Nevet ugyan még nem ötöltem hozzá, de biztos köze lesz valami darázs-, esetleg méh-féleséghez.Mára ennyi, egy kis agytorna már úgyis mindenkire ráfér a téli punnyadásban, dolgozzon hát a szürkeállományotok, s kezeitek! Csináljatok jobbat, szebbet, többpontotkapóbbat, mint a többiek. :) Hamarosan jelentkezem a többivel is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése