0 Ádvent 2013 - 9.nap

Mottó:
Túl az első harmadon
 elmondhatjuk immár:
nem tesz túl a harmaton
 a Friends ádventi naptár.
Szóval reménykedjünk, hogy a folytatásban nagyobb arányú lesz a jobb darabok feltünedezése. Hajtás után mai kíváncsiságunkat elégíthetjük ki.


22 darabos rekord a mai, nem piskóta. Ha átnézzük, nem is olyan rossz darabok ezek. Az 1x2 "rönkfal", a SNOT-elem, a barna Technic-elemek, de még a rózsaszín panelek is a jobbak közé tartoznak.


Hát ezek vajon mire valók? A jobb oldali talán kesentyű-kínáló, a bal oldali meg passzolandó, egyelőre legalábbis. Van ám 3 maradék is.Szubjektív értékelésem: 3,5/5 – A jó alkatrészek miatt felfele kanyarítanám, a feltételezett kesentyűkád-funkió miatt meg lefelé. Ez most csak ennyire sikerült.

Hűűűűűűű! Ezmiez?

Minitörténet:
Lily mai szemfülessége okán a két csajszi újabb figyelemre méltó darabokat lelt. Nem tudván mire vélni eme szerkezetek mibenlétét, erősen gondolkozóba pottyantak, minek hatására az előzőleg elkövetett tápérték-habzsolás tálcás maradványait a kisebb, hokedliszerű alkalmatosságon helyezték el, míg ők maguk hosszan taperolták a - leginkább pink babafürdető kádra hajazó - szerkezetet. Egyelőre lövésük nincs, mire való ez a - látszólag ide nem való -cucc.
 


Egy csepp visszatekintés - mazochistáknak:
1. nap, 2. nap, 3. nap, 4. nap, 5. nap, 6. nap, 7. nap, 8. nap

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése