0 Ádvent 2013 - 5.nap

Rohamosan közelg Mikulás bá', ennek örömére ma kivilágított ablakok látványa közepette kell a megfelelő rubrikára lelnünk. A helyzet fokozódik, gyengébb idegrendszerrel bíró emberek esetleg az izgalom állapotába is belehullatnak. Hogy van-/volt-e megfelelő oka az adrenalin-szint emelkedésének, a hajtás után megtudhatjuk.


19 darabos óriáskupac borul ki a mai zacsekból, köztük olyan jóságokkal, mint barna "headlight" elemek, sötétbarna távcsövek, és pár bézs cucc.


A szokásos bonyolultságú építés után pofás kis stand jön létre, karácsonyi díszbe öltöztetve. A végére még marad is két mütyür.

Szubjektív értékelésem: 4,5/5 – Aranyos kis kuckó, nagyobb nem is várható el egy napra. Több jó darabbal is meg van szórva, ami jóság. A magenta tetőelem helyett íves jobb lett volna, ezért a kis levonás

Minitörténet:
Stephanie immár Lilyvel járja a köröket, s lám, nem eredménytelenül. Ahogy közeledik karácsony, egyre-másra bukkannak fel a tavacska körül az érdekességek. Ma jelesül egy - egyelőre ismeretlen - árus standjára bukkantak a lányok, s gyorsan körbe is vizslatták, hátha rájönnének, mit is fognak itt kínálni a széles közönségnek. Stephanie szerint egyértelműen forraltbort, hisz a tetőcske színe is erre utal, míg Lily inkább kesentyűárusra gondolt. Talán hamarosan kiderül, melyikük állt közelebb a valósághoz.
 
Immár négy napra tekinthetünk vissza:
1. nap, 2. nap, 3. nap, 4. nap

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése