1 Ádvent 2013 - 3.nap

Az eddigi élménydús napokat újabbal fejeljük meg, hiszen nevezetes dátumról van szó. (Svejk jutott ugyanis eszembe a bontás közben, s onnan máris adódott ez a dátum-dolog, hiszen a 12. hó 3. napja roppant könnyen megjegyezhető: előszöris az 1-2-3 számtani sort alkot, amely sokat egyszerűsít a dolgon. Aztán ugye 12 negyede az pont három, amiből ha kivonjuk az első számjegyet, azaz 1-et, akkor pont a második számjegyet kapjuk, ami meg kettő. Innen már csak kicsit kell számolnunk, hogy megjegyezzük eme dátumot, jelesen tudnunk kell, hogy ez a kalendárium 3. ablakából fog figyelni, s így a nap máris adódik, ami azért jó, mert ennek kétszerese pont a hónap számának fele, ami viszont a Mikulás eljövetelének napjára utal. Na ugye, hogy egyszerű!) Hajtás után jön a lényeg...


13 alkatrészt kapunk ma, javarészt pöttöm darabokat. A hókupac biztos (fehér radartányér télen mi lehetne más), a bot miatt meg talán kandeláberhez jutunk.


Hát persze. Amilyen ötletesek ezek a Friends-tervezők a hétköznapi szetteknél, itt annyira laposak. Ez tavaly is volt, csak akkor jobb kivitelben.


 A picur alkatrészeknek hála, ma kapunk egy rakat tartalékot is.


Szubjektív értékelésem: 3,5/5 – A kendelábereket mindig kedvelem, ez sem túl rossz, de összevetve az eddigiekkel, kissé visszafogottnak mondanám. A tartalék jópont, a magenta kúpok szintén.Minitörténet:
Stephanie már vagy három kört (izé, szívet) megtett a Tó körül, mikor végre valami érdekesre bukkant. A közmunkások nagy nehezen elkezdték díszíteni a hólepelbe öltözött városkát, így a gyalogösvény melletti helyre kis kandeláberek is magyaldíszbe öltöztek, mely nagy kedvence kis hősnőnknek, aki így méltán váltott ujjongásba a fárasztó motorosszánozás után.
Korábban ezek történtek:

1 megjegyzés: