0 Ádvent 2013 - 20.nap

Valahonnan ismerős érzés tölt el a mai nap kevéssé hívogató felszínű ajtaja láttán. Csupasz hó? Na mindegy, csapjunk bele. A belecsapásról részletesebben a hajtás után...

hó és jég...

Giga-tasak a gyenge látvány után! Alig bírtam kipecázni!


20 darabka, csudijó alkatrészekkel. Ez kell a dolgozónak! Nem nehéz kiötölni, mi lesz belőle...


Naná, hogy karácsonyfa, naná, hogy két tartalék elemmel! Ilyen fazonú fa még nem volt eddig, Így a lehetséges variációk száma a hasonló méretarányú fákra immár a majdnem kezelhető szintű 129200354812424112544944112654 darabra zuhant. Lehet kezdeni építkezni!Szubjektív értékelésem: 5/5 – Ez a hóemberrel versenyképes, a csillag a tetején ütős, a díszek viszont kicsit halvány színűek így. No, ez utóbbi nem baj, csak mondom.Minitörténet:
A kellőképpen kipihent leányzók hatalmas feladatot kaptak mára. A tóparti sétány karácsonyfáját nekik kell idén felöltöztetni, melyet a jótékony kedvű polgármester a helyi lapban történő megjelenéssel kíván honorálni. A híres fácska mellett szerepelni nagy jóság, még egy tininek is, így a csajok egyből igent mondtak a felvetésre. Stephanie erősebb, Lily pedig bátrabb lévén, egyértelmű volt a leosztás: előbbi az ágakra aggatta a díszeket, míg a másik - némi emelőerő segítsége mellett - a csúcsdíszt helyezte fel, többek nagy örömére.Kiskarácsony, nagykarácsony, majdnem itt van, alig várom:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése