0 Ádvent 2013 - 15.nap

Vészesen közelg a faállítás napja, így - ha már ráérős vasárnap van - a fenyőárusnál érdemes keresgélnünk. A tegnapi kellemes meglepetés után kicsit félve nyitom a mai ablakot. Hogy mi volt benne? Hajtás után kiderül...


12 elemből gazdálkodhatunk ma. Közte 1x4 világoskék csempék, dupla klipsz+fül páros, és némi kommersz hozadék. Aki a dobozt kellően szemügyre vette még bontogatás előtt, most nyilván tudja, mi következik.


Bizony, egy fene tudja miért kék paddal leszünk gazdagabbak, plusz van itt egy tartalék barna pötty is.


Szubjektív értékelésem: 4/5 – Szeretem a városkába való padokat, sokat dobnak a képen. Ez is jó példány, bár a színét felfognom nehéz. Utóbbiért egy pötty levonás, csak hogy szigorkodjak.
 
Ááááá, így sokkal kényelmesebb téli szökőkutat lesni!

Minitörténet:
Két névtelen bejelentés is érkezett gyors egymásutánban a városházára, hogy a befagyott szökőkút, mint fő téli nevezetesség, csak állva szemlélhető, mely az emberek jó részét negatívan diszkriminálja, rakjanak hát padot, melyről csodálhatja az is, akinek gyorsabban elfárad a lába. Heartlake City polgármestere messze földön híres példátlan engedékenységéről és jó szívéről, így a két bejelentő már ma tudja élvezni a kényelmes kilátást.
 


A múlt ismerete sosem árthat:
1. nap, 2. nap, 3. nap, 4. nap, 5. nap, 6. nap, 7. nap, 8. nap, 9. nap , 10. nap, 11. nap
, 12. nap, 13. nap, 14. nap

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése