0 Ádvent 2013 - 13.nap

Roppant nevezetes naphoz értünk: tizenharmadika, péntek; Luca napja; de megemlíthetnénk a Nobel-ünnepségek zárónapját is, vagy Sir Francis Drake világkörüli turnéra indulásának napját 1577-ből. Mint minden naptári naphoz, ehhez is rengeteg esemény társul, és igazából a Luca-nap utáni résszel nem is kellett volna foglalkoznom :) Ezek után kíváncsi vagyok, a LEGO megemlékezik-e valamiről a mai ajándékban. Hajtás után meglátjuk.


8 darab, nem túl primitív alkatrész kerül elő a zacskóból, s gyakorlott szem máris valami szánféleséget feltételez.



És voilá! Itt egy vonszolható Friends-ródli. Aranyos darab, s ragyogóan együtt tud működni a kis motorossal.


Szubjektív értékelésem: 4,5/5 – Van már szán dögivel, ha előveszem a tavalyit is, de hát télre mit akarok? A napozóágy nem feltétlen lenne autentikus ebben a körítésben. Nem elvetendő az a pár alkatrész sem, így globálisan elégedettséggel tölt el.



Minitörténet:
A csomag-incidens újabb lépésre sarkallta kis hőseinket. A motoros szán alkalmatlannak bizonyult a kiterjedt tárgyak mozgatására, így elszaladtak Lilyékhez a régi szánkóért. Szerencsére ez már a kutyás, esetleg motoros vontatásra felkészített szerkentyű volt, így nem okozott problémát az erősen nyúlmentő quadból téliesített hóbrümmencs után való csatlakoztatása. A csomagokat ezután már pikk-pakk hazaszállították, s most épp a tó körül száguldoznak a sajátos szerelvénnyel.

Az előzményekhez üstöllést eljuthat, ki az óhajtott napra egerészik:
1. nap, 2. nap, 3. nap, 4. nap, 5. nap, 6. nap, 7. nap, 8. nap, 9. nap
, 10. nap
, 11. nap, 12. nap

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése