0 Ádvent 2013 - 11.nap

Számmisztikában jártas kedves olvasóink örvendezhetnek: mesterszámhoz értünk, ami ráadásul pont az adventi hangulatba öltöztetett bevásárló utcácskára csábítja a szemlélődőt. Ez persze semminemű kötelezettséget nem jelent a mai ablak tartalmára nézve, melyről a hajtás után szerezhetünk bővebb információt.


4 darabka pottyan az asztalra, miután izgalomtól remegő ujjainkkal felszaggatjuk a hatalmas tasak száját. Olyan pompázatos dolgok vannak benne, mint arany 1x1 körcsempéből 2db, hogy az aprópénzzel se legyen gondja a csajoknak, egy nyomott, nagyobb címlet, és a CM sorozatban, Piroskánál megismert gumikosár, mely pinkséges színbe öltözött.


Ezen sok építeni való megint nincs, így belecsaphatunk egyből a végébe. 

Szubjektív értékelésem: 3/5 – Kevés, nagyon kevés. Amúgy tényleg jó kiegészítők lehetnek, de az önmagában még nem elég. Széleskörű felhasználás szinte kizárt. Rosszabbat persze nem akarok adni a lila kesentyűktől, azt nem érdemelné meg.
Minitörténet: 
Stephanie rájött, hogy immár nem közlekedhetnek pénz nélkül tó-körüli turnéjukon, hiszen egyre-másra nőnek ki a földből az árusok standjai, s telnek meg szép apránként mindenféle jóval. Lily persze üdvözölte a gondolatot, s haza is robogtak a lányok némi pénzmag beújítása érdekében. A cash tárolására Stephanie dizájner-ridiküljét választották ki, s már előre dörgölik kezeiket, hogy karácsonyig micsoda jóságokba fektetik majd lovettájukat.
 
szép lassan telik a színpad...

Visszatekintőknek, segítségül:
1. nap, 2. nap, 3. nap, 4. nap, 5. nap, 6. nap, 7. nap, 8. nap, 9. nap, 10. nap

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése