3 Ádvent 2013 - 10.nap

Kékeslilába öltözött csücsök adja tízeske rejtekét. Néhány csillag világlik csak rajta, semmi biztató. Hátha pont emiatt lesz benne valami királyság. Hajtás után meglátjuk...


Na tessék, kékeslila firlefrancok serege a mai adag. Mindegy no, a virágokat és csillagokat szeretem ezekből is, a többi meg reszelék. Egyébiránt 20 darabról beszélünk, de az egész nem tesz ki egy standard 2x4-es kockányit.


Szubjektív értékelésem: 3/5 – Sok, de jórészt fölös cucc, építésre nagyjából alkalmatlan. Trükkel élve viszont  a már jelzett virágok és csillagok jó díszítőelemek. Szóval vegyesvágott érzelmek övezik.

Hókirálynő és Tavasztündér ha találkoznak...

Minitörténet: 
Stephanie, Lilyvel együtt kapott fejéhez, mikor mai turnéjuk során ismét felkeresték a "kádat". Immár színültig töltve mindenféle hajdísszel, nem volt titok többé a lányok előtt, mire való ez a darab, s a hokedli is elnyerte hajápoló-szerszám tárolási funkcióját. A két kalandor gyorsan el is kezdte hajába tűzködni a változatos díszeket, s hamarosan ezzel összefüggésbe hozható szerepjátékba is fogtak.
 

Nem titok, eddig miféle történések valának:
1. nap, 2. nap, 3. nap, 4. nap, 5. nap, 6. nap, 7. nap, 8. nap, 9. nap

3 megjegyzés:

  1. Messziről nézve engem a sok apró lila mütyür összeömlesztve egy adag pároltkáposztára emlékeztet.. biztos disznóölés van a Friends-lányoknál.. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, ez felért egy kávéval :)

      Törlés