0 Többszörösen olyan, mintha... avagy 40055 Halloween Pumpkin

Ma egy Reggeli Kávé mellé/helyett is betudható, kis pöfögéssel tarkított végigjátszás-szerűséget zúdítok nyakatokba, nem titkolván, hogy némi időszakbeli vonzata is van a szettnek. Részemről a virág- és kesentyűárusok szekértolási törekvése a minél több ámerikai és miegyéb származatú ünnepek behozatalára pont a nem kedvelt kategóriába esik, bár tény, hogy ezidőtájt van a sütőtök szezonja, és tökfejet faragni jó muri. Most ezt a faragást fogjuk eljátszani kissé kockásan.

Alapok

Neve: Halloween Pumpkin

Témakör: Seasonal
Altéma: ???
Kiadás éve: 2013
Kockaszám: 52
Minifig: nulla

- elemlista


Ára normál esetben 1390,- forint, mely tasakos, promó-jellegű, minifigmentes szetthez mérten szerintem némileg túlzó, ám én ezt az őszi vásárlásaim mellé ajándékba kaptam kedvenc boltomban, így eme kérdésben most inkább csendben maradok.  
Építés

Tökegyszerű, lineáris építkezés osztályrészünk, melynek során kapunk majd néhány halmazati büntetést. Addig is, itt egy fantasztikus zacskó-hát:


Először is vessünk egy pillantást az egyértelműen narancs-többségben szenvedő elemkupacra,
  
így még egész korrekten fest...

 majd ugorjunk neki a dolgoknak:

 

hoppá, már a narancs se narancs?


alakul a híres zebratök...


ebből a szögből még a legjobb...

az arc jól kihasználja a legó-sajátosságokat

bizony, még a tetőelemek sem egyforma színűek...

a zebraság és a kocka-gömb innen jól látszik


Értékelés

Összességében 4/10 pontot javaslok rá, csak úgy hasraütésszerűen, tekintve a már megjegyzett alak, és színhibákat, mint (le)húzóerőt, a laza fogat (mely igen könnyen kiesik Jack szájából, ám visszarakásához nanotechnológiás ujjak kellenek, vagy lehet szétdűteni az egészet), továbbá a különösebben széleskörű szereplésre nem felkészült csekély anyagmennyiséget. Részletezni ettől jobban kár lenne, ám őszi dísznek azért el lehet sütni, csak ne szőrszálhasogasson az ember. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése