6 Instant love

Mottó:
Diznicsajok jönnek,
  fura lesz az élet.
s Depi-szembe könnyek
  csikarnak majd élet.

a folytatás érdekesebb, ígérem :)


Friends-szeretetem vélhetően nem teljesen ismeretlen ezen a blogon, így megkockáztatom, az alábbi képből könnyen beazonosítjátok a "szett" általam történő beszerzésének alapvető indítékát. Ha nem így lenne, segítek: a hosszú szoknyás Merida-figura leginkább a "MostazonnaldeinkábbtegnapKELL" kategóriába esik az én értéktengelyemen. A haja nyilvánvalóan lehetne sokkal jobb is, de mindegy, így is nyami. Felnőtt legózók durván 95%-a emiatt persze szíves örömest megkövezne, további 4,9% pedig egyszerűen szellemileg kihívásokkal küszködő gyermeteg léleknek tarthat, de akkor is. Ez végre jó. Nagyonis. A körítés viszont - az ikonikus mackókat leszámítva - elég primitív, talán jó lesz valamire, talán nem. Esz a kíváncsiság, milyen lesz a többi hencegő hercegnő. Félő egyébként, hogy ezekkel a szerintem jól eltalált figurákkal vagonszám fogják eladni a "szemetet".
 

Néhány vonatkozó témájú képet azért kaptok, hogy jó napotok legyen...

via Vincent Cheung - ez egészen durva műalkotás, és nem a legdurvább!

via Matt Armstrong - szimplának tűnik, mégis azonnal felismerhető...

Gratula mindkét alkotónak! A maga nemében mindkettő remekbe szabott. Utóbbi egyszerű építkezéssel is egész eszement dolgokat tud, de a nevükre kattintva a hihetetlen világába csöppentek.

mézeskalács házikó

6 megjegyzés:

 1. A Merida figurát teljesen tönkreteszi az rosszul megválasztott haj elem. Különösképpen, hogy a dobozra rá van rajzolva a karakter filmes változata is.

  VálaszTörlés
 2. Korrekt. Ezért én is azt indítványozom, hogy a LEGO vonatkozó tervezőgárdája most azonnal "nörftoljon a Gártokkal" (Csúcsfejek-ismerőknek remélem mondtam ezzel valamit, a többiek meg képzeljenek el valami megfelelően szörnyű büntetést helyettesítésképp) :D

  Mindettől függetlenül a többi része nagyon tetszik. Hajat meg majd próbálgatok, régit, újat, stb, hátha lesz ami megfelelően ütős... Mindenesetre még így is sokkal jobban jártunk, mintha a Duplós hagyományok szerint készítették volna. Brrr..

  VálaszTörlés
 3. Érdekes vonal, biztos muszáj lesz beszerezni. A Friends az 6-12, ez meg 5-12 éveseknek van szánva. Kiváncsi leszek, kijönnek-e 3 év múlva lányos technik készletekkel. :)

  VálaszTörlés
 4. Hááát... Én továbbra is ellenszegülök, ezek nekem valahogy túl "édesek", egyszerűen nehezen látom meg bennük a jót :-)

  VálaszTörlés
 5. Klasszak ezek a Disney szettek, tuti siker.
  Kíváncsi leszek az árára....
  Merida haja extra gáz és a színe... fujjj, de a lányom így is imádni fogja.

  VálaszTörlés
 6. Azóta a brickseten már vannak képek a többi készletről is. Nekem még mindig tetszenek. :)
  Amúgy meg... mennyi idő még szerintetek amíg a disney kihozza a friends.figurás starwars készleteket?

  VálaszTörlés