0 Reggeli kávé mellé: 30251 Winzar's Pack Patrol

Újabb, eddig hanyagolt témába csöppenünk ma. A Legend of Chima - mely számomra a Ninjago-féle őrült pörgettyűs műanyagzúzásnál is agresszívabb vonulatnak tetszik - egyik farkas-barkasának mindennapjaiba tekinthetünk bele.
Ha már úgy alakult, hogy én adom ma az ébresztő fekete mellé a desszertet, akkor ez a momentum talán szerencsés is, hiszen így talán képes leszek az ide illő rövidségűre fogni az írást. Fogjunk neki!

Alapok
 
Neve: Winzar's Pack Patrol (rejtély, ez mit fed)
Témakör: Legends of Chima
Altéma: Promotional
Kiadás éve: 2013
Kockaszám: 38
Minifig: 1
 


A Daily Mailhez járt ez a tasak is, melynek aktuális száma cirka 250 Ft-ba jött ki. Ennyiért azt hiszem nem nevezhető elvetendő darabnak. Aranyos, hogy a Bricklinken a legolcsóbb 500 Ft-ért indul, de 750 Ft körül van az első, nem UK boltban. Úgy tűnik a Daily Mail terítése vitte világszerte a prímet.
A polybag a szokásos, csörgősebb fajta zacskó, melyben az a néhány elem, és az útmutató figyel.

Építés
Depi folyton az építkezés egyszerűségét jegyzi meg, mely jelen esetben különösen igaz. Minimálishoz konvergáló elemszámnál nemigen lehet ez másként. A már jól bejáratott vizuálisan támogatott beszámoló majd meggyőzi azt, aki esetleg nem hinne nekem.
 


cúf ész félelmetesz vatyok, mint egy Zombi!Na ugye hogy űberegyszerű volt...


Winzar papa keményen nyomatja. A CHI-kristályért képes akár reggel fél nyolckor is felébredni.


némi maradék is akad...


Előfordulnak sajnos kellemetlen helyzetek, s Winzar "Ki 'korán' kel CHI-kristályt lel" hitvallása is egy ilyen eseményhez vezetett:
göröngy a terepen...


...s máris kész a bukta (no nem lekváros)


még szerencse, hogy Winzar ért a saját robogójához...

Három alternatívát biggyesztettem össze eme kevéssé változatos, jól használható alkatrészektől jószerivel mentes készletecskéhez. Lássuk, mit sikerült beleálmodni:

1. Winzar's Turbo Cannon

Farkasként a támadó és védekező eszközök ismerete és használata gyakorlatilag kötelezőnek mondható, így az egyszerűség jegyében Winzar és néhány hasonlóan műszaki beállítottságú társa összedobott a barlang körüli hulladékból egy jó kis három sugárvetős személyi ágyút.
 Nyilván CHI-kristály őrzéshez is elengedhetetlen egy ilyen műalkotás.

A CHI-kristályokat kéretik kiemelt óvatossággal kezelni!

2. Winzar's Hardsuit

A Wolverine mozit megtekintő Winzar sajnos a magyar nyelvű előadást látogatta, így keletkezett az a tévképzete, hogy ő bármilyen rokonságban is lehetne Rozsomákkal, akit bizonyos angolul és képregényül nem értő műfordítók ferdítettek konzekvensen Farkasnak. Megelőzendő a nevezett főhőséhez hasonló sorsot, mai hősünk a szintén a filmből megismert Ezüst Szamuráj (aki/ami meg Adamantiumból volt) mintájára némi testpáncélnál komolyabb, de azért hatemeletes harci Mechánál kisebb valamit öltött magára.
CHI-őrzés mindenek felett
CHI-tároló szentélyno és persze a maradék

3. Winzar's CHI-Scooter

Szánalmas szántalpas robogó helyett CHI-akkumulátoros libegőt nekem! - gondolta Winzar, s ötletét hamar tett követte:

nokedlimód egyszerű ez is...


napenergiás töltőmodul is jár hozzá...Pillantsuk még egyszer mai főszereplőnkre, mint boldogul új járgányával:
gyere ide apucihoz!

affene, ezt is kell szerelni?

ja, hogy csak tölteni kellett...

maradék


Értékelés

5/10 a figurának. Nem vagyok oda érte, de a farkasfej jópont.
6/10 a kockákért. Kevés, nem is túl jól használható elemek, de a kapcsolódások jók, erősek, a CHI-kristály tetszik. Végülis a színek mindennel kompatibilisek...
10/10 az árára. Szokásos Daily Mail magyarázat... 
5/10 a játszhatóságra. Ez inkább a nevetséges szint, persze sokat lendíthet rajta, ha van hozzá más is ebből a szériából. Mondjuk az agresszív alaptéma miatt külön bajban vagyok.

Összességében az értékelésem 6/10, Óccsójé van benne 2 érdekes elem, plusz a maradék jó minőségű. Vonatkoztassunk el kissé az agressziótól, és még jópofa darab is lehet belőle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése