2 Lothlórien helyett

Ha már a nemrég indult Gyűrűk Ura és Hobbit készletekhez egyre szebb és nagyobb készletek jönnek ki, az időnként értelmetlenségbe hajlóan nevetséges szuperhősökhöz pedig maga a dicső Marcos Bessa járul hozzá egy elképesztő őrültekházával, akkor a licenszelt témák nagy öregje, a Star Wars univerzumot megkockásító sor ezerszeresen is megkívánta a részletgazdag megújhodást. A kívánság tettbe hajlott, méghozzá az imént említett mester keze és mozgóképes bemutatása által, így mindenki - aki az ő építményeit meg nem veti - nyugodtan elkezdheti a szájnyalogatást. Lássatok hát csodát saját szemetekkel is, hamarosan itt a 10236 Ewok Village.

a kicsi güzük falva hatalmasra  sikeredett


Hála az FBTB.net és az Eurobricks.com oldalaknak, még számos képben gyönyörködhetünk. Ezekből szemeztem ide néhányat, de aki szereti a LEGO hivatalos bemutató videóit szemlélni, annak is álljon itt kedvcsináló.


a 15 szereplő harmada csak ebben a szettben lesz elérhető

Forestmen, Islanders, LotR és végül SW Dagobah utánérzés is el-elfog, mégis annyira egyértelműen Ewok-falu, hogy az csoda.

Csubakka-fogó bal oldalon, csirkelépegető-zúzó a másikon.

Mondom, kis átdolgozás, és elmenne Lothlóriennek is. A növényzet szokatlanul dús, és nagyon jól játszanak az arányokkal és az árnyalatokkal egyaránt.
Áttekintés gyanánt...

A sok hajlítás, a kötélhágcsó és a kötélhíd, a rengeteg dilis részlet, mind-mind megfogott.

Ilyen, amikor kiürül

Biztos volt ilyen szereplő is a filmben - még nem ellenőriztem - de nekem nagyon furán hat:

Chuck Norris mit keres itt?

Egyéni hülyeségem, hogy nem vagyok oda a katapultokért, de belátom, hogy a játszhatóságot és az eladhatóságot egyaránt pozitív irányban befolyásolja.

Ama rettegett katapultok egyike...

Az egyes részletek annyira ülnek, hogy az már-már félelmetes. Lehet Han Solot sütni, C-3PO-t lebegtetni, Leia haja kibontva, ahogy illik, és egyébként is, az egész életvidám, jókedvű valami.

Kedvenc életképem. (Figyeljétek Han arcát)

Már a promó során is felhívják figyelmünket számos játékhelyzetre, ahonnan tessék mindenkinek továbbvinni a gondolatot s tettet. (Már most gondolkodom, milyen marhaságot fognak művelni ezek tizenöten)

Vigyázz 4 óránál!

Csak jelzem, azok a hatalmas fatörzsek nem tömörek és merevek ám! Tele rejtekhellyel az egész, csúszda is akad bennük, és még körbe is forgatható a felső részük a játék kedvéért.

Nem lehet vele betelni...

Nem győzöm hangsúlyozni, mennyire jó ez a kötélhíd. Aprólékos, csodás, és nagyon stabilnak tűnik, nemigen fog atomjaira hullani.

gyönyörű részlet...

Csak hogy ne maradjatok fa-rejtek nélkül...

és még ez is átgondolt... nézzétek a lépcsőt

a sisakdobok megvannak?
Szóval, most már csak 2,5 hónapot kell várnunk, és nagyjából 75.000 jó magyar forintért (ha az előre jelzett 250 EUR árból indolok ki) meg is kaparinthatjuk a Shop@Home Exkluzív készletet. Jó várakozást, és addig is, mit szóltok hozzá?

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép... és nagyon drága. Ilyen én még a boltok polcain sem nézek meg nagyon. De szép, ez kétségtelen.

    VálaszTörlés
  2. Ez egy veszettül jól eltalált készlet. Drága, nem drága, must have. :) Jó, pénzem nincs rá. :)

    VálaszTörlés