4 LDD széria: Mig-21 (haladok :-))

Lassan összeáll a gép egésze. Az előző poszt óta sokat alakítottam a gépen, habár ennek sok látványos eleme nincsen. A törzs felső részét megváltoztattam, kicsit felemás volt, egyfajta hibrid az egyes változatok között, így már jobban hasonlít talán a volt hazai Fishbed géppark egyik vadászára. Sajnos a futóműnél gondom van, mégpedig annak jó rögzítése és esetleges behúzása, tartok attól, hogy ezen utóbbi funkciót nem tudom prezentálni, de azért gondolkodom valami elfogadható megoldáson.
Egy kis alakítgatás még itt, egy csipet finomítás amott és lassan összeáll a dioráma is. A többi legyen meglepetés, szigorúan persze LDD szinten :-)

Egy biztos. Van olyan izgalmas téma, mint a vonatozás.
4 megjegyzés:

 1. Nocsak, miből lesz a cserebogár! Pofásodik a kicsike, bár kezdetben sem lehetett "aszondani", hogy csúnyácska lenne. A függőleges vezérsík így egészségesebbnek tűnik, hogy a hát változott. No még az orron igazítani, és kész!

  Ha ezen túl vagy, javaslom Röptűz (ld. Transformers 2 mozit) megépítését, természetesen átalakítható fazonban, működő hangmodulátorral, sugárhajtóművekkel. Amíg ez nem lesz kész, megelégszünk a diorámába foglalt MIG-21-gyel. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Alakul-gat. A színezésnél még lesz egy kis játék, de nem a terepszínre gondoltam. Azt itt kiveitelezni nem tudom, habár lehet, teszek egy próbát.

   Röptűz? Na neeeem, folytatom a magyar vonalat, egy mig-17, mig-23, esetleg 29-es, de abból sok van, újdonságot építenék. Aztán a helikopterek, na, meg is van a munka pár hónapra :-)

   Törlés
 2. Egyre jobban néz ki.

  Szándékosan készítetted bütyökmentesre, vagy ez így jobban adta magát?

  Tervezel rá színeket? Például valami magyar felségjel-félét?

  És végül, a legfontosabb: lesz belőle kocka-változat is?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Dornbi!

   A cső alakú test adta magát, ezt bütykölősre megcsinálni ebben a méretben nem lett volna elegáns. Szerintem. A jobban adta magát nem igaz, főleg a szárnyaknál, ugyanis ott komoly probléma volt az ív továbbvitele.

   Tervezek színeket, a magyar felségjel még kérdéses, de gyúrok a megoldásra :-) A szárnyon tuti nem lesz jó, a vezérsíkra viszont szerintem felmegy. Alternatívaként.

   Kockaváltozat? Én nagyon örülnék, de sajnos annyi elemem nincsen hozzá, mint amennyi kellene. Rengeteg tervem áll bevetésre készen, fiatal vagyok, most végzem az agymunkát, később remegő kézzel meg összerakom élőben. Ha valaki meg nem előz :-)
   Az M61-es készül, a költségek tükrében ez is benne lenne egy tizesben. Vadászni kellene a rengeteg ívet, ebbe belezakkannék, inkább építek még néhányat LDD-ben, aztán ha besokallok, akkor jöhet a tényleges építés. TÉny, nagyon jó lenne élőben is látni, mert ezt modellesre csináltam, némi mozgatással.

   Törlés