2 Hátoldali legózás

Mai választásomnak egyetlen minifig az oka. Ő.


Nézzük, mely készlet boldog tulajdonosa.
1987-be repülünk legóörökséget gazdagítani, ismét a Town téma Vehicles altémája kerül sorra, a 6641-es Wheelin' Truck készlet. A 4-es szám bűvöletében: 4 bütyök szélességű, 2x4 kerékkel masszív kis klasszikus járgányt kapunk egy nagyon sztájlos, ujjatlan trikós minifg vezetésével.

Tökéletes színkompozíció

A hátoldalon még több járgányt találunk, méghozzá négyet, valamint egy gumiszerelő munkafelületet.

Teljesen rendben vannak ezek a B-modellek, ízlés dolga, kinek melyik tetszik. Nekem a középső képen található a legszimpatikusabb, akár Creator-készlet is lehetne.

l via Brickshelf l

2 megjegyzés:

  1. Én nehezen tudnék dönteni, melyik tetszik a legjobban a B modellek közül, pedig a 87-es vonal már vízválasztó egy csomó új elemmel a tetszik/nem tetszik kategóriában nálam. (Csodálom is, hogy nincs tele slope-pal :))
    Ha lenne még egy tengelye, lehetne valamilyen sok kerekes terepmászkálót építeni belőle. (Ilyen régi készleteknél lehetne tét nélküli házi contest jelleggel az adott készlet elemeiből (nem feltétlenül színhelyesen) ki mit hoz ki :)

    Margón kérdezném csak meg, hogy mikor lesz esély a szegény 6692-es hátoldalizására, amit még egyszer nagyon régen megtaláltál és nemsokára kiteszel? :) Kööööszi

    VálaszTörlés
  2. Ha még egy "kicsit" vársz, lesz végigjátszás, alternatívákkal. Sajna ebből is kever itt-ott néhány elem, így még be kell fejeznem először a vadászatot. Ha Rékocs addig is megosztja hátoldali gondolatait erről a készletről, akkor duplán jó lesz:)

    VálaszTörlés