9 Dániából szeretettel

Bár mindig puffogok a licenszelt témák miatt, azért van/lenne olyan, amin én sem morognék. De ez a titok maradjon köztünk :)

l via Jeffach deviantART l

9 megjegyzés:

 1. Nem rossz, szép, szép, de nekem marhára nem jön át. Bár lehet, hogy hozzájön, hogy sosem voltam olyan nagy James Bond fan.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na pont ez az. A licenszes dolgokban pontosan ez számít, hogy az eredeti cucc mennyire jön be. Nem tudom, hogy legókészletből mennyire lehet(ne) megszeretni egy filmet/sorozatot/akármit....

   Törlés
  2. És nem Lego fegyverekkel (Brickarms).

   Törlés
 2. Én szeretem a JB szériát, főleg a Sean Connery-s verziókat, de ez a Lego adaptáció kiábrándító. Mint láttuk, olvastuk, jól megy a Lego szekere anyagilag, és sok olyan széria nyerő, profitképes, amiről én azt gondolom, hogy egy kalap sz**. Mindazonáltal színesedik a paletta, aztán hogy ez a legújabb licensz mit hoz a jövőben, majd kiderül.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez nem hivatalos, de nem is hiszem, hogy zöldet kapna egy JB-széria. Szex, gyilkosságok, ó, erkölcsök!!!!!

   Törlés
 3. No, ebből is csak annyit vennék, mint a TMNT-sorozatból, ráadásul hasonló okokból kifolyólag. Se JB-fan nem vagyok, se a fenti megvalósítások nem idéztek elő remegéssel vegyített várakozást szervezetemben.

  VálaszTörlés
 4. Kövezzetek meg, de ha más nem is, de a Goldfinger koreai testőre nekem kötelező (de az a készlet amúgy is vállalható).

  VálaszTörlés