4 Az Albert Flórián Stadion miniben

A Cuusoo-ra mostanság került fel laszlogabii műve. Én többet nem is mondanék a gratuláción kívül, csak annyit, hogy ha maga a magyar foci is ilyen kreatív és ötletes lenne, akkor nem kellene izgulni a selejtezők meccsein.

További információ és képek a bejegyzésben találhatók, aki szavazna, az ott klikkelve megteheti!

via lego.cuusoo

via lego.cuusoo

4 megjegyzés:

 1. Nem teljesen világos, h egy ilyen építményt mi értelme feltölteni a Cuusora:

  - magyarokon (szűkítsük a kört Fradi drukkereken kívül) ez a stadion teljesen érdektelen, senkinek nem mond semmit, hisz önmagában nem is egy nagy durranás, ettől bitangabb arénákról sincs készlet.

  - milyen sorozatban adnák ki? Architect?

  - vhol azt olvastam, h 3000 kocka van benne. Ugye ez csak egy vicc?

  - már nem is létezik, elkezdték bontani (azt sem értem ugyan, h miért nem volt ez még jó, ettől 100x rosszabb létesítmények vannak Magyarországon, ugyan miért ezzel kell kezdeni, de ezt a szálat hagyjuk is)

  - nem játszható, modellnek visszautalnék az első pontra érdemtelen, hisz nem egy ikonikus dolog

  Én elhiszem, h van benne munka, de ez inkább egy hobbi projektnek jó, mint Cuusoo kísérletnek.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. SZerintem az nem baj, hogy fel van töltve a cuusoo-ra, láttam én azon annyi vackot, "alkotást", hogy csak gondolkodtam, hogy ez most hogy?

   - az, hogy magyar épít magyar vonatkozású valamit, nem baj. A gond az, hogy bármi születik, az kicsiny hazánk miatt nem számíthat nagy rajongótáborra. A kalocsai hímzést leszámítva, amitől már lassan mindenkinek herótja lesz idehaza. Én kifejezetten szánalommal tekintek a magyar focira, a klubcsapatok közül pedig a fradinak szurkolok legkevésbé, a stadionjuk sem nagy szám, tény. A bontást hagyjuk, tudjuk, hogy manapság miről, kiről szólnak a felújítások sokszor.

   - architect-ben jól nézne ki, de "csöppet" át kellene dolgozni

   - 3000 kocka, gondolom rengeteg az alapban. Ezt is át kellene gondolni, de ettől még az alap jó.

   - architectben nem a játszhatóság a lényeg, te is tudod :-) De a nagy creator épület készletekben sem.

   A többi meg majd idővel kiderül, ez az egész cuusoo számomra érdekes a mai kilkkelj ide világban, de arra tökéletesen jó, hogy színesedjen a paletta, és amennyiben egy hazai vonatkozású építmény is kikerül rá, akkor ne átalljunk lovat adni alá, ha megérdemli azt egy bejegyzés erejéig :D

   Törlés
 2. Nem tudom, hogy hányan szurkolnak a Fradinak Magyarországon, de tény, hogy a stadion másfél nap alatt elérte az 500-at!

  Egyébként ha el is éri a 10 000 like-ot, akkor is fenn fog akadni a rostán. A 3000 darab még nem baj, mert át lehet tervezni kisebbre, de az hogy jóformán senki nem ismeri a világban, az már nagyobb.

  VálaszTörlés
 3. Amin meglepődtem, hogy a bolt, ahonnan néha veszek LEGO-t, megosztotta a Cuusoo-s linkjét. Ezzel az én szememben első számú legóbeszerző hellyé váltak, mivel román cég, de mégis magyar művet osztottak meg. :)

  VálaszTörlés