2 Tetszik vagy nem tetszik? 6. rész

Utcarészlettel folytatjuk. Pár napja láthattátok, milyen volt egy nem szokványos sarok, ma megnézzük, mi vár ránk idén. Már unalmas lehet, hogy mindig csak az üzleteket hiányolom a City-újdonságok közül, de talán van valami remény, hogy végre pezsegjen is az élet.

Várhatóan ez lesz a 60026 Town Square szett, kérdés csupán az, pontosan mi is lesz benne. Van pár problémám, nem teljes az örömöm. Találgatni lehet, mit is rejt majd pontosan a doboz: lesz benne pizzéria, bringa(motor)bolt, egy szoborállítási jelenet "szelídített" daruval, valamint egy busz és talán egy úttisztító. Az épületek mérete nyilván nem ez lesz, a pizzázó zöld és fekete színe nem igazán nyerte el a tetszésemet, a bringabolt  kirakatüvegezése tetszetős nagyon, különösen a legömbölyített sarokelemekkel.Friends-színű bringa
A kivitelezés már nem annyira jön be, különösen ha a járműparkot nézzük meg jobban. A daru még rendben van, de az úttisztító és a busz elég silány.

Az a vonatajtó mi a fene ott?
Az alapötlettel se lenne nagy bajom (végre nem egyenruhások intézkednek), ha nem adták volna már ki 2009-ben. Virágbolt pékséggel nem lehetne?????

via Brickset
Csak a darus részlet menti meg ezt a készletet, de csak azért meg meg se venném. Úgyhogy marad a vágyakozás részemről. 

   l via Brickset l

2 megjegyzés:

  1. Ha ez tényleg mind benne lesz, akkor ez lesz a leg-giga-nagyobb készlet amit valaha kitaláltak. Méretre persze, mert egy-két momentumtól eltekintve nekem elég érdektelen.

    VálaszTörlés
  2. Amikor először megláttam a leírást, engem is sokkolt hogy bringa+pizzéria+busz, de ahogy a képeket nézem, könnyen lehet hogy csak valami kis körítést akartak berakni a járművekhez. (Gyk daru, busz, tanker, utcaseprő) A pizzéria és a benzinkút még talán, de a motorbolt szerintem túl mély (játszhatatlan) egy hivatalos készlethez. (A hátsó sorházak hivatalos modular házak, vagy azokat is csak úgy berakták? Nem követem.) Nem tartom kizártnak amúgy, hogy a polgári vonal (pékség, fodrászat) a Friends alatt jön ki, és majd kombinálni kell/lehet.

    VálaszTörlés