0 Hátoldali legózás

Idén is folytatjuk rovatunkat, melyben szép emlékű dobozokat fordítunk meg és elemezgetjük a hátoldalon található modelleket majd felsóhajtunk, hogy vajon miért nincsenek mostanság ilyen alternatívák.
Legóörökségünket a Town téma Maintenance altéma 1992-ben megjelent 6668-as Recycle Truck névre hallgató, köztisztaságért felelős járműve bővíti.Az alapmodell egy szemétszállító, melynek konténerét csörlővel lehet fel- és lehúzni a platóról. Várhatóan a B-modellek is járművek lesznek.
4 verziót találunk a hátoldalon, ebből 3 jármű. A bal felső sarokban található izé valamiféle szemétfeldolgozó masina lehet, de végül is mindegy, nem rossz. A jobb felső sarokban a manapság nagy ritkaság számba menő hókotró gépet találjuk, balra lent egy nagyon pofás teherautó képe tűnik fel, amely azért is érdekes darab, mert a sofőrnek tulajdonképpen nincs is fülkéje, csak egy felső védőelem "óvja", viszont az arányait a járgánynak szerintem nagyon eltalálták. A bal alsó sarokban egy markológépet találunk egy nagyon egyszerű járműre rögzítve, jó nagy lapátokkal.
Kis készlet, ám annál játszhatóbb, a B-modellek is nagyon jól fogyaszthatók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése