0 Ádvent LEGO City-ben 14. nap

Kiderül, jó volt-e a tegnapi megérzésem és kapunk-e forralt boros pultot.És igen! Piros-fehér színben pompázik a stand, ami eddig a legjobban tetsző darab számomra.


Dúskálunk az elemekben, összesen 18 (a virágot egynek vettem), ebből marad is.


Gyors építés után egy ilyen cuki pulthoz jutunk.Ne firtassuk azt a virágot így télvíz idején...


A tetőrész kialakítása nagyon jó ötleten alapul, egy ilyen 1x4-es kockát kell elforgatnunk, és egyrészt rögzíteni tudjuk a tetőt, másrészt fel tudjuk pakolni a színes ellenzőt, harmadrészt így kapunk felül egy sima részt.


A sok minifigépítés után végre egy kis izgalom :)


És ennyi elem marad jobb napokra.


A csinos kis pult felállítása persze engedélyhez kötött, amit a rend rendíthetetlen őre azonnal ellenőriz és szigorúan csakis hivatalból megkóstolja a forrón árusított nedűt. (Magában meg is jegyezte, milyen kellemesen fűszerezett, de nem akarta nagyon reklámozni, nehogy túl sok ittas személlyel találja magát szembe.) Továbbá nyomatékosan felhívja a figyelmet arra, hogy fiatal korúaknak nem engedélyezett ilyen ital fogyasztása, közterületen meg pláne nem, így árusunk csak a szülők fogyasztásában reménykedhet.l 0. nap, 1. nap, 2.nap, 3. nap, 4. nap, 5.nap, 6.nap, 7. nap, 8.nap, 9. nap, 10. nap, 11. nap , 12. nap, 13. nap l

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése