0 Ádvent Heartlake City-ben 9. nap

Kilenceske fellelési pozíciója az ajándékok környékén, a szőke leányzónál van.


Amint kinyílt az ajtó, nyilvánvalóvá vált tegnapi gondolatom eltévelyedett volta. Méghogy +1 silány napot vetít előre az asztal+ülőke!? A rajzról nyilvánvaló, hogy a teríték lesz ma kiegészítve.


Standard zörgős zacskó ma is a jussunk, ami a tárolást illeti.


10 elemet kapunk, holtbiztos a legalább egy rózsaszín virág tartalék. Tejesdoboz is virít a darabok közt, tehát saccolható egy tartalék fehér sajt is.


Az elképesztően izzasztó építkezést követően kapunk két rózsaszín díszítésű sütit, egy doboz tejet, plusz a tányért és végre egy bögrét Christinának.


Megpróbáltam; szűkösen, de felfér a cucc az asztalra. Továbbra sem vagyok elájulva a mai (és tegnapi) felhozataltól, de így már legalább valami kiadódott belőle.Szubjektív értékelésem: 3,5/5 – a sütik jópofák, a tejesdobozt imádom, de globálisan elég lehangoló. És még mindig nincs ülőke.

Minitörténet:
Christina érvelése elég meggyőzőre sikeredett, hiszen Olivia pánikszerű rendelésbe fogott a kávéházban. Kisvártatva megérkeztek a sütemények egy hangulatos rózsaszín tálcán, s a tejesdoboz fazonúra álcázott termosz a forró kakaóval. Olivia most már nem feledkezett meg róla, hogy barátnőjének is szerezzen egy kakaós bögrét.


Lám a harag nem tart örökké, máris kibékültek a lányok, s Olivia – hogy feledtesse előbbi baklövését – máris igyekszik kiszolgálni Christinát.


Ezután magának is tölt egy második italt, s együtt falatoznak a finom pelyhes hóesésben.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése