0 Ádvent Heartlake City-ben 8. napA nyolcas ajtót a gerendaház bal oldalán, a vörös hajú szereplőnél találjuk.Kinyitva, egy valami nagyon nem izgalmasat találunk a rajzocskán. Asztal és ülőke? Pláne EGY ülőke? Na mindegy, ennek jött el a sora, ezt kell(ene) szeretni.


Hagyományos csörgős tasakban vannak az elemek.


Ha már a rajz nem izgalmas, legalább a fényképezkedéshez próbáltam jópofa beállítást találni. Ha erre tekint valaki, inkább egy szülinapi tortát prognosztizál. Reménykedni kár lenne, nem lesz itt tartalék elem.


Egyszerű és lineáris az építkezés, hamar összeáll a két bútorelem, az asztalon a magenta bögrével. Még mindig nem váltott ki különösebb izgalmat belőlem.


Szubjektív értékelésem: 3/5 – jó elemek, de elsőre elég ötlettelen építmény egy adventi naptárba, ráadásul egy asztal + egy ülőke két lányhoz, az bizony egyrészt gyenguska, másrészt előrevetíti egy újabb gyenge nap ígéretét, egy második ülőke képében.

Minitörténet:
Christinának odacsörögtek a szülék, hogy a kesentyűk nem havas randalírozáshoz lettek megvéve, sürgősen vigye haza, amit éppen nem viselnek. Szófogadó lány lévén nem is ágált az érthető szülői igény ellen, hanem szélsebes vágtában vitte haza a szajrét, hogy mielőbb Oliviával tölthesse idejét. Olivia eközben a kávéházi barátnőitől kölcsönzött egy hordozható asztalkát és egy ülőkét, hogy a szintén ott vásárolt forró kakaót stílusos körülmények közt költhesse el hóembere társaságában, a kandeláber andalító fényénél, amíg Christinára vár. 


Azonban elszámította magát, Christina oly gyorsan visszaérkezett, hogy a príma italba még jóformán bele sem sikerült kóstolnia. Meglepetése így nem volt csekély, s italát épp csak a háta mögé tudta rejteni, mikor meglátta szöszi barátnőjét a frissen élezett sílécekkel és a felturbózott szánnal. Christina – felháborodásában, amiért Olivia nélküle fogott kakaózásba, és még egy nyamvadt ülőkét sem szerzett neki – szanaszét hajigálta a keze ügyében lévő sportszereket, s égnek lökött karokkal kérte számon ezt a súlyos figyelmetlenséget.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése