1 Ádvent Heartlake City-ben 7. nap

Hetedikés hangulatban a hetedik ablak kinyitása ildomos, így gyors terepszemle után irány a lovaskordé alsó traktusa. Ott találszik ama nevezetes hetes.Kinyitván az ablakot, egy nagy kupac halványkék valami tűnik szemünkbe. Friends-témában már valamennyire jártas embereknek könnyű dolga akad, egy mókusmaréknyi kiegészítőről, díszről van szó.


A kiegészítők rejteke ezennel egy csörgős tasak.


Az alkatrészek száma 20 – szerintem ebben a dobozban már túlszárnyalhatatlan. Nagy szerelést nem igényel a csomag, lévén kiegészítőkről van szó. Van itt fésű, kefe, tükör, hajszárító, masni, szemüveg, virágdísz bőven, sőt még egy szépségkirálynői diadém is.


Hogy mégis építkezni tudjunk, vegyük elő két hősünket, Oliviát és Christinát. Ha bőséggel teleszórjuk őket, akkor is marad rengeteg a többi készletben való felhasználásra. Ez egyrészt jó, másrészt technológiai és csomagolási sajátosság.


Szubjektív értékelésem: 3,5/5 – Adventi naptárba ezt kissé agyamentnek tartom, másrészt viszont fontos eleme a Friends témának. Építkezni lehetetlen belőle, de hátha később még lesz valami értelme.

Minitörténet:
Olivia nagy meglepetésére Christina sem érkezett üres kézzel. Egy csomó hajdíszt, és a hajzatok mobil ápolására való akkumulátoros hajszárítót, és egyéb kütyüket hozott a találkára, barátnője nem kis örömére. Neki is estek gyorsan a csilivili cuccoknak. Valahogyan a hóemberre is keveredett egy szép virágdísz, s ezt már Christina sem hagyhatta. Maxira csavart hajszárítóval fenyegeti a gaz virágorzó hómuksót, hogy sürgősen adja vissza az eltulajdonított díszt. Oliviát szerencsére nem rázta meg nagyon az eset, békésen fésülgeti haját a kellemes téli időben.

1 megjegyzés:

  1. "Maxira csavart hajszárítóval fenyegeti a gaz virágorzó hómuksót" :D Mi lesz még itt?! ;)

    VálaszTörlés