0 Ádvent Heartlake City-ben 5. nap

Az ötös jelű rejteket keresve a karácsonyfa jobb oldalára ildomos téveszteni tekintetünket, ott is a hóember fölötti területre, s máris megleljük a kívánt számot.Az ablak kinyitása után megtekinthetünk egy újabb ikonikus téli kelléket, nevezetesen a hóember nevezetűt. Több változatát is piacra dobta már a LEGO, ez most egy újabb fazon, kissé Friends-esítve.


Jócskán túlméretes csörgős zacskóban lapulnak az alkatrészek, s a virágok miatt nem is tűnik majdani hóembernek a kupac.


A tasak kibontása/szétmarcangolása után kiborítva annak tartalmát 9 darabkával találkozunk, melyből legalább kettő nyilvánvalóan tartalék.


Hóhaverunkat könnyű összeállítani, és a szemfülesek máris észlelhetik a csomagocska nagy kúlságát, ami az eddig csak zöld színben leledző répaszár barna verzióban való kiadásában csúcsosodik ki. S hogy ne aprózza el az élvezetet, a LEGO, ad belőle egy tartalékot is. A rózsaszín pocakdísz feltételezhetően a széngomok helyett van ott, s hát csajos készletről lévén szó, most nézzük el ezt az extrémséget.

Szubjektív értékelésem: 5/5 – nagy fontosságú téli szereplő, jó kivitelben, továbbá barna répaszár, ráadásul +1 tartalék is.

Minitörténet:
Oliviát önfeledt szórakozása a szánnal és a vadiúj sílécekkel jócskán kifárasztotta, így kisebb pihenőt iktatott be. Az öreg kandeláber jól megvilágítja a környéket, így magától értetődően jött az ötlet: itt kell hóembert építeni. A három gömböcskét gyorsan összegyúrta, lám, a harmadikkal épp most készül el.


Rodolfo-s bűvészkészletéből még megvan a varázskalap, nosza, jó lesz a hóemberre.


Szenet már keresve sem találni a környéken, így egy rózsaszín pompom kerül a gombok helyére. Ilyet még úgysem látott erre senki, jó muri lesz.


Néhány elszáradt gallyacskát is talált Olivia, kettőt fel is használ hát belőle a karoknak, s már kész is az alkotás. Vajon ki látja majd először?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése