0 Ádvent Heartlake City-ben 4. napNegyedike van, ezzel összhangban a 4-es jelű ablakot kellene megtalálnunk. Nem nehéz a dolgunk, elég ha egy pillantást vetünk az E.T. módjára a giga-Hold előtt elsuhanó mikulás-szánra, s máris megleltük a keresett pozíciót.Ablaknyitást követően igen szegényes kép tárul a várakozással teli népek szeme elé, amit aztán a felismerés okozta izgalom bőséggel ellensúlyoz. Sílécek, síbottal, és nem szokványos színekben ám!

A LEGO nagyon félthette ezeket a kurrens darabokat, mivelhogy a külső, csörgős zacskóban egy második, immáron puha nejlon tasak is helyet kapott, dupla védelmet adva a tartalomnak.


Mint már jeleztem, szegényesnek tűnő kupacot lelünk ma, s ha jól megszámláljuk, 4 db alkatrészhez jutunk. Semmi bonyolult, mivelhogy két síléc és két síbot a felhozatal. Tartalék nincs, akármennyire is menő lenne mondjuk plusz 1 síbot.


A sílécek a már jól ismertek (CM sorozatokban már volt fehér és rózsaszín is). A pár összefogható, a síbotok pedig összepattinthatóak, így tárolásuk mutatós és hatékony. Mind kézben, mind felcsatolva nagyon jól mutatnak, Olivia nem kis örömére.
Szubjektív értékelésem: 4,99/5 – megint csak elmaradhatatlan téli cucc, extra színben, illeszkedve a Friends színvilágához. Legonoszkodtam 1 század pontot, amiért nem adtak egy tartalék síbotot:)


Minitörténet:
Hősnőnk jelezte szüleinek, hogy nemcsak ülő, de álló helyzetben is szeret télisportolni, így előrehozott Mikulás-ajándékként megkapta élénk kék színű sífelszerelését, melyet azon nyomban kis is kellett próbálnia. Kedvenc helyére – a vén kandeláberhez – vonult hát, hogy kipróbálja új sportszereit, melyek nem okoztak neki csalódást, és óriásit bohóckodott velük, szerencsére balesetmentesen. Az új lécek kipróbálása idejére letámasztotta a szánját a kandeláber tövéhez, hogy szemmel tarthassa azt, mielőtt valami kutyu elvonszolja a szeme elől.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése