0 Ádvent Heartlake City-ben 3. nap

A harmadik naphoz érkeztünk, melynek ablakát jobb oldalt fent találjuk, a padláson, az ajándékok fölött.Amint kinyitottuk az ablakot, egy könnyen felismerhető rajzocskával találjuk szembe magunkat. A kandeláber – ezernyi változatban – gyakori kiegészítő a Modular Buildings és a Winter Village témák készleteiben. Ez a mostani egy téliesített fazon.


A zacskó – hasonlóan a tegnapihoz – hagyományos, csörgős fajta.


14 db alkatrészt kapunk a csomagocskában, ami 4-gyel több a tegnapinál, így kiemelkedőnek mondható. Tuti lesz benne 1-2 tartalék. Van benne spéci, van nagyon szimpla és van jól használható alkatrész is. Első pillantásra – ha eltekintünk az előzőekben már látott rajztól – nem minden alkatrész későbbi funkciója ismerhető fel azonnal, ám ha elkezdjük összerakni, elég jó arányban kiötölhető.


Már a félkész kandelábernél nyilvánvalóvá válik, hogy egy-egy piros és fehér pötty megmarad magnak, mert a tartalék apróság sose' árt.


Amint kész az építmény, kicsit vegyes érzések öntenek el, merthogy a szerkezet kissé alacsonynak tűnik, viszont a magyal+fagyöngy dísz kissé túlméretesre sikeredett. Nagyon ütős hangulati elem, hogy némi hó is lepi itt-ott a dolgokat.Szubjektív értékelésem: 4/5 – jó, szintén kötelező darab, de többszörösen mérethibás


Minitörténet:
Olivia – bejáratós szánkójával suhangatva – eljutott a Heartlake City szerelmes párjai által télen gyakran látogatott helyszínre is, nevezetesen az évszázados kandeláberhez, melynek karácsonyi dísze alatt szabad a csók. A Friends-készletek által megvalósított ivararány sajnos egyelőre nem teszi lehetővé a a szemléltetést, így kis hősünk kénytelen egyedül igazgatni a fagyöngyből és magyalból készített, legendás méretű díszt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése