1 Ádvent Heartlake City-ben 23. napAz utolsó előtti adventi naphoz érkezvén pillantsunk a gerendaház padlásán az ajándékok mellett tejet lefetyelő macsekra, s máris megleltük a 23-as számot.


Az elmúlt napok nagy darabszámú csomagjai után – így a finisben – már elvártam volna valami ütőset, de megint csak “molylepkenap” van: a rajzocska – immár harmadjára – egy csomagot ábrázol. Tudom jól, hogy a három, helyváltoztatásra is képes élőlényre eddig csak kettő jutott, de akkor is jó lett volna ma már valami hasznosabb holmi.


Zörög a tasak, akárhogy is nézzük.


12 kockát kapunk, kellemes színhatásban, sajt-uralommal. Páratlanul vannak sajték, így abból egy tuti tartalék.


A sajtok picit bonyolítják csak a már ismert forma felépítését, így néhány másodperces csak a cucc, és egy sajt valóban megmaradt.Szubjektív értékelésem: 3,5/5 – Karácsonyi vonzat oké, szín rendben, a kockák is hasznosak, de könyörgöm, miért csomag, ismét?

Minitörténet:
Az ügyeletes csomagkihordó ismét meglátogatta a lányokat, hiszen kívánságlistájuk még csak igen csekély mértékben teljesült. A mostani csomag még az előzőnél is impozánsabb csomagolásban, ráadásul formatervezett fazonban érkezett, így a lányok határtalan izgalommal szívükben zuttyantak az előzőleg megszerzett párnákra, s vették ölükbe a remekbeszabott dobozokat. (szerencsére egy szimpla papírdoboz is érkezett, s ezt gyorsan a már előzőleg “leellenőrzött” zöld csomagba rejtették, hogy meglegyen a hangulata) Reméljük nem borzolják sokáig a mi idegeinket sem, s hamar kiderül, milyen kincsek rejteznek a pakkokban. Természetesen egyikük sem akart a másik előtt önzőnek tűnni, ezért sorsolással döntöttek arról, ki melyik csomagot bontja majd ki.1 megjegyzés:

  1. Tényleg gáz ennyi csomag, de így legalább mindenkinek egy csomag jutott. Ellenkező esetben tuti sértődés lett volna belőle :)

    VálaszTörlés