0 Ádvent Heartlake City-ben 21. nap3 hét telt el és még 3 nap van hátra, sőt a 21 számjegyeinek összege is 3. Ez elég meseszerű, tehát minimum elvárásom volt, hogy valami olyan legyen ma a gerendaház behavazott tetejénél  fellelhető rekeszben, ami valamelyest téli hangulatú, és lehetőleg nem sokadik ugyanabban a szűkebb témában.


Amint elénk tárul az ajtó belső fele, láthatóvá válik a kis rajz, mely egy helyre kis kandallót ábrázol. Megnyugodva fenti elvárásom teljesülésétől, nézzük meg élőben is.


Jókora kupac, zörgős tasakban lévő hagyományos elemet emelhetünk ki rejtekéből.


Elképesztő mennyiség, 25 kocka hullik elénk. A pozitív rekord ezennel megdőlt, ráadásul nem kiegészítőket, hanem széles körben használható darabokat kaptunk.


A kandalló aprólékos munka. Első pillantásra lerí róla, hogy mi az, és minden a helyén van. Elől parázsfogó díszeleg, a kürtő kitűnően imitált úgy a szürke fejtetőre állított tetőelemekkel, mint fent a fehér lezárással. A párkány karácsonyi díszbe öltöztetve, belül pedig vidáman lobog a tűz. Roppant elégedett vagyok.


Szubjektív értékelésem: 5/5 – Sok és jó darab, ráadásul nagyon témába vágó az építmény. A díszítést lecserélve bármely évszakban egy LEGO-ház dísze lehet.

Minitörténet:
Heartlake City műkandallósa imádja a hunyorokat, így amint értesült a bólogató virágú kis növény feltűnéséről, máris intézkedett, s kedvenc, pont e célból tartott kültéri kandallóját rohanva vitte a nevezetes kandeláberhez. Persze egyből látta, hogy veszélyben a piros virágú növényke, hisz pontosan ott dugta ki a fejét a földből, ahol könnyen eltaposhatják a járókelők. Szerencsére célszerszámokban sem szenved hiányt, így a csajokkal együtt gyorsan védettebb helyre telepítették át zöldellő nevezetességüket.


A lányok örömmel vették a hunyort egész télen virágzásra ingerlő kandalló megérkeztét, s boldogan huppantak le a műkandallós által adott párnákra a meleget adó szerkentyű mellé, hogy egy darabig még csodálhassák a virágokat.


Hamarosan Cocónak is feltűnt Olivia és Christina üldögélése, és ő is megközelítette a korábbi teleken is látott, finom meleget adó valamit, s ahogy azt mindig tenni szokta, egy macska ügyességével máris fenntermett a párkányon, ahol a legkellemesebb a hőmérséklet. Hőseink persze vidáman szemlélik Coco bohóckodását, s igyekeznek vakargatni a füle tövét, hogy minél jobban érezze magát a köz kedvence.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése