0 Ádvent Heartlake City-ben 2. napA második ablak a karácsonyfa bal oldalán bújik meg, ott, ahol a kávéház leledzik.Az ablak kinyitása után elénk táruló rajzocska már első pillantásra is igazi Friends-járgányt mutat: egy rózsaszín szánkó Friends-üléssel, ami nyilvánvalóan kötelező egy ilyen készletben.


Nincs különösebben védendő darab a csomagban, így a szokásos csörgős zacsiban kapjuk az alkatrészeket.


10 db alkatrész egész jó mennyiség, bár a rózsaszín sajtok közül biztos lesz tartalék is. Ha jól megszemléljük a kupacot, látható, hogy túlnyomórészt széles körben felhasználható alkatrészeket kapunk, ami távlatilag akár hasznos is lehet.


Összeállítva a szánt máris megvilágosodunk: a pink sajtok egyike valóban tartalék, a szán maga pedig pofás kis járgány, ami egyrészt cuki, másrészt praktikus benyomást kelt. A csúszófelületek valószínűleg fémből vannak az ellenállóság növelése érdekében, a szán maga pedig párnázott, nehogy fázzon az utasa a téli hidegben. Találunk még egy sárga kampót is a hátsó traktusban, ami várhatóan vontatható kiegészítők fellelését irányozza elő a későbbi napokra.

Szubjektív értékelésem: 5/5 – jó, és egyben igazi Friends-darab, télre kötelező.

Minitörténet:
Olivia szülei – Anna és Peter - már előre gondoltak a Heartlake City-ben rövid ideig tartó tél szépségeinek kiaknázására, így beszereztek a lányuknak egy fullextrás, egy személyes szánt, hogy azzal repeszthessen a puha fehérségben. Olivia nem is várakoztatta meg Holle anyó szikrázóan fehér ajándékát, hanem egyből felpattant a cuccra, és máris sikongatva siklik tova.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése