0 Ádvent Heartlake City-ben 18. napEltelt az adventi időszak 3/4-e, s a LEGO-nál úgy gondolták, ezt a karácsonyfa aranyló csúcsdíszénél elhelyezett fellelési pozícióval tudják leginkább megünnepelni.


Az ajtó belső felületén található rajzocska a mai napra ismét egy – immár kisebb kubatúrájú, ám vélhetően minifignek szánt – ajándékos dobozt prognosztizál. Jelentem, sokkal inkább ez, mint még egy ülőke:)


Szimpla kockák, zörgős zacsiban. Azt hiszem, az előzmények ismeretében ez természetes.


4-4 sárgászöld és fehér elemből gazdálkodhatunk, ráadásul egyszerű, általánosan is hasznos elemek, illetve egy ebből-sose-elég levél.


Hamar összedobható kis építmény, csupa lap és csempe az egész. Nemesen egyszerű, de semmi kiemelkedő.


Szubjektív értékelésem: 3,9/5 – Ez már a második ajándék a csomagban, így szubjektíve tized pont mínuszt dobtam rá, de csak azért, mert ajándékcsomagom már ezeken kívül is van egy marékkal, így globálisan nem epedeztem egy ilyenért, de egyébiránt jó fogás.

Minitörténet:
A helyi Jézuska-szolgálat igen gyors – mit ne mondjak: Expressz. Máris érkezett egy csomag a lányokhoz, s két kis hősünk fenékre is esett meglepetésében, hogy mily sebes válasz jött kérésükre.


Jól tudták azonban, hogy a szállítás során könnyen sérülhet, ami a csomagban leledzik, s így nyilvánvalóan ildomosnak látszott leellenőrizni, hogy épségben érkezett-e meg a pakk tartalma. Ez természetesen kellemes izgalommal töltötte el őket, s nem is merték egyből megtenni, ehelyett egymást erősítik, s Christina Oliviát, Olivia pedig Christinát próbálja meggyőzni arról, hogy elkerülhetetlen a csomagba tekintés.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése