0 Ádvent Heartlake City-ben 17. napÍm eljött hát tizenhetedike, mely a Garfield – és sok lelki követője – által olyannyira rettegett hétfőre esik. Sebaj, legalább van miért egyéb vigasságot keresni. Tegyünk hát így, s hamar meglelhetjük annak mai lehetséges forrását a kordét vontató paci fejénél.


Kinyitván az ablakot, egy Friends-stílusú, és kis erőszakkal karácsonyi témába is belesajtolható dolgot – egy postaládát – találunk. (gy.k: illő mind a Mikulásnak, mind a Jézuskának, de minimum ez utóbbinak levelet írni, a kívánt ajándékok listájával)Védelemre semmi ok, így csörög a tasak.


Ahhoz képest, hogy milyen kompakt cuccot mutat a kép, mégis 10 darabkát számlálhatunk meg bontás után, s nem az előző nap egyhangú, nyamvadt kínálatában, hanem jóval változatosabban.


Ismét egy kis ujjgyakorlatra okot adó napot sikerült kifogni, aminek eredményeképpen egy kissé túlcsicsázott, amolyan Heartlake Citybe való postaládát tudunk összerittyenteni. Nekem tetszik az ötlet, de kicsit sok a szín. Azt hiszem, a kevesebb több lett volna.


Szubjektív értékelésem: 4/5 – A postaláda egyetlen városban sem nevezhető hanyagolandó darabnak, így örömmel fogadom. Ha azonban adventi szettbe rakták, legalább a piros-zöld díszítést megadták volna neki, vagy ne csicsázták volna ki ennyire.

Minitörténet:
Oliviának sikerült meggyőznie Christinát, hogy karácsonyra közösen írjanak kívánságlistás levelet a helyi szolgálatban lévő Jézuskának/Mikulásnak/Télapónak (kultúrköri nemkívánt kihúzandó) Christina könnyen belement a dologba, s Coco-val erősítve a csapatot gyorsan összedobtak egy 4 oldalnyi A4-es lapot megtöltő listácskát. Időszűkében lévén itt kénytelenek voltak megállni, hogy még ma postára dobhassák a levelet, melyet Heartlake City mobil postaládáján keresztül sikerült megoldaniuk.

Ezután már nincs mit tenni, a csajok várják, mi teljesül kéréseikből.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése