0 Ádvent Heartlake City-ben 16. nap

Advent 3. vasárnapja vagyon, azaz ezüstvasárnapot írunk. Ennek megfelelően illendő lenne valami karácsonyi hangulatú darab a 16-os ablak mögött. Mindenesetre először keressük meg azt a karácsonyfa jobb oldalán a kék csomagot éppen bontogatni kezdő, fekete hajú leányzónál.


Amint felnyitjuk a papírajtócskát, téli hangulatú, ám tartalmát tekintve meglehetőst lelombozó rajzolatot pillanthatunk meg egy rózsaszín vödör, némi hódarabka, továbbá egy barna seprű képében.


Ezt sem ítélte különösebben védendőnek a LEGO gárdája, így zörgős csomagolásban leljük az alkatrészeket.


10 elemet számlálhatunk meg, melyből 8 darab fehér pötty, a maradék kettő pedig a már jelzett vödör és seprű.


Azt hiszem, senkit nem rendít meg a hír: ma sem építkezünk. A 8 pötty két haszonnal bír: egyrészt sok, másrészt pont elég, hogy az egyéként mindenképpen kiborulni akaró seprűt sikerrel a vödörben tartsa.


Szubjektív értékelésem: 3/5 – A söprű jó dolog, a vödör bumszli, a rengeteg fehér pötty meg elkél bármikor. Mindazonáltal jellegtelen, semmitmondó az egész.

Minitörténet:
Christina csak kierőszakolta végre a terep átrendezését, s most menőzik egy kicsit, bemutatván a legutóbb ellesett sí-trükköket az előbb álmélkodó, majd egyre inkább megijedő, sőt szörnyülködő barátnőjének. Az egyik fordulva fékezés alkalmával kicsivel kerülte csak el a felborulást, sőt, majdnem bajuk lett a léceknek is.


Olivia – első ijedségét és méltatlankodását leküzdve – máris a tettek mezejére lépett, s valahonnan elővarázsolt egy hatalmas vödröt és egy seprűt, hogy az árulkodó nyomokat mielőbb eltüntethessék.


Természetesen Christinára hárult a munka neheze, hiszen Ő volt a ludas a balesetveszélyes mutatványban, de ő vidáman tett eleget kötelességének, és seprűjére támaszkodva, vigyorogva figyeli barátnőjének ámuldozását a hatalmas adag összetakarított piszkos hó fölött.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése