0 Ádvent Heartlake City-ben 15. napTizenötödike van, lassan kifutunk Advent 2. harmadából, így igyekezzünk megtalálni a mai ablakot. A rönkházban lelünk rá, a tejjel töltött rózsaszín tál alatt.


Pattintsuk hát fel ezt a fedelet is, hogy bepillantást nyerhessünk a kicsiny rajzra odabenn, s ami még fontosabb, elő tudjuk rángatni a mai napra rendelt cuccot. Első pillantásra nyilvánvaló, hogy egy szánvontatmányt kapunk megint, méghozzá az ősi – s általam olyannyira kedvelt – kerítéselemekkel határolván a felső traktust.


Könnyen kitalálható az egyszerű összetételből, hogy egyszerű csörgős tasakban tálalja a LEGO a mai darabokat.


8 darab hullik ki a csomagolásból, köztük a kedvelt kerítéselemek sárgászöld (egyesek szerint lime) színben, továbbá 2-2 szürke, sárga és fehér elem, korábbról már ismert alakban és funkcióval.


Rutinos szánépítőként kb. 10 másodperc alatt megvagyunk az építkezéssel. Nekem ezek a kis járgányok (vontatmányok) még mindig tetszenek.Szubjektív értékelésem: 4,5/5 – Kedvelt elem, érdekes színben, jó elemek, hasznos(sá tehető) kiegészítő, továbbá egyénileg magas tetszési index.

Minitörténet:
Christina – türelmetlenségében, hogy a tereprendezést mielőbb nyélbe üthessék – elszaladt kosaras szán-utánfutójáért, s máris belelökte a hóembert a későbbi könnyebb áthelyezés érdekében.


Nosza, Olivia sem volt rest, igyekezett Christina keze alá dolgozni, s néhány tolató manőver után a másod-pótkocsi is ott feszített a szerelvény végén.Christina irányításával el is kezdték a hóember-szállítást, annak új helyét keresve.Sajnos Olivia szemmértékre próbálta belőni, hol kell majd megállítani a szánt, s meg is lett az eredménye: gyakorlatilag sikerült visszavinni a fehér fickót az eredeti pozíciójába, melyet Christina kissé magába roskadva igyekszik megemészteni.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése