0 Ádvent Heartlake City-ben 14. napIsmét egy nappal közelebb a nagy nap. A tizennégyes ablakot kell ma felkutatnunk, s meg is leljük azt, a két síelő lányka fejénél, bal oldalon.


Kipattintva a szakadásveszélyes ablakot, ismételten egy kutya-vonatkozású rajzzal találjuk magunkat szemközt. Kezd nagyon a fejünkre nőni ez az eb, hogy már fekhely is kell neki!


Zörgős zacsiban a jórészt Friends-jellemzőkkel bíró elemek.


9 elemmel lettünk gazdagabbak, és valóban, élénk türkiz panelek és egy rózsaszín csempe erősíti a Friends-érzést. A Canis lupus familiaris fogyasztási szokásait szem előtt tartó tervezők még egy csontot is becsempésztek a miniszettbe.


Több napnyi szellemi leépülés után egy kis építkezés, és voilá, kész a fekhely Coco számára. Bele azzal a csonttal, aztán hajrá, mehet a kutya alá.


 Szubjektív értékelésem: 4/5 – Az elmúlt időszak satnyaságai után egy kis építkezés jól esett, jók az elemek, továbbá nagyon Friends-stílusú a cucc, így kicsit megküldtem a pontokat.

Minitörténet:
Coco – miután teleitta magát – úgy döntött, ma igyekszik jótevői agyára menni, így újfent nyüszkölésbe fogott. Oliviát és Christinát persze nem akármilyen fából faragták, s nem rágtak be a blöki szemtelen viselkedésén, hanem ismét az – immár nyitva lévő – állatkereskedésbe  mentek, ahol is elkérték a köz kutyujának fekhelyét. A türkiz színű félkosárban finom, pihe-puha, rózsaszín párna várja kis lakóját, amit az boldog csaholással el is foglal. Coco öröme persze a tetőfokára hág, mikor megpillantja kedvenc gumicsontját is. Időközben a lányok megint szánra-sílécre pattantak, s most Christina jelzi Oliviának, hogy jó lenne átrendezni a terepet, hiszen így kezdik kinőni a kis teret.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése