1 Ádvent Heartlake City-ben 12. napA tizenkettedik naphoz érkeztünk, melynek ablakát a kandelábertől ÉK-re, a padlás bal oldalán találjuk.Az ablakot felpattintva szegényes kép tárul elibénk. Egy szem pici figura az, méghozzá egy barna kutyus “személyében”.


Kicsi ugyan, de Friends szereplő, tehát nejlonborítást neki!


Nehéz fejszámolást követően sikerült leellenőrizni, hogy a tasakból az első elem kihullása után már valóban kár továbbiakra várni, így negatív rekordot felállítva léphetünk tovább. Építésről itt értelemszerűen nincs szó. Minifig mellé még csak-csak, de önmagában!?


Szubjektív értékelésem: 2/5 – Kockák nincsenek, egy darabka kommersz állatszereplő, Karácsony-vonzata zéró. Ennyit is csak azért adtam, mert egyébiránt fontos szerepet tölt be a rózsaszín sorozatban.

Minitörténet:
A beszerzett csomag – mint kiderült – az állatkereskedés ünnepi poénja volt, megtöltve némi téglával, és egy kis adag kutyu-csemegével. Mire Olivia és Christina felszenvedték a szánra, a boltosok utánuk eresztették Coco-t, az üzlet barna kabalakutyusát, hogy részt vehessen a csajok téli mulatozásában.


Hőseink hamar kiszúrták a városka kis kedvencét, s hamar rájöttek a turpisságra. Nosza, meg is álltak, s erejük végső tartalékát előhívva igyekeztek lepakolni a szállítmányt. 


Ez az embert próbáló munka olyan fárasztónak bizonyult, hogy már csak a doboz fölé borulva, lihegve képesek lábon maradni. Mindeközben Coco gülü szemekkel, farokcsóválva várja a fejleményeket.1 megjegyzés:

  1. A kutya fejére is lehet rakni valamit? Vagy az csak fenntartott hely a későbbi fejlesztéseknek?

    VálaszTörlés