0 Ádvent Heartlake City-ben 11. nap

A számmisztika szerint a két egyforma számból álló kétjegyű számok mesterszámok, amik külön jelentőséggel is bírnak. Most majd kiderül, a LEGO-nál is így gondolják-e. Mindenesetre vessük szemünket a Hold előtt elszáguldó Mikulásszán alá, s könnyedén megtaláljuk, hol van.


Amint a nyitás rendben lezajlott, világossá válhat mindenki előtt: a LEGO nem gyakorolja a számmisztika tudományát. A rajzocskán egy kutyamancsos üdvözlőkoronggal ékített ajándékcsomag figyel. Jó-jó nyilván kell ajándék is egy adventi naptárba – legalábbis a LEGO szerint – de azért ez nem akkora valami.


Ha már egyszerű a dolog, akkor jó neki a csörgős zacsi.


8 elem borul ki a tasakból. Ha külön nézzük, egész pofás kupac, egyszerűek, általánosan használhatóak, egyben jók az elemek. Gyanúsan nem várható azonban tartalék.


Megint csak űberegyszerű az építés. Egyesegyedül a tetejére a korong jelent némi változatosságot, mivel többféleképp is felhelyezhető. A kutyamancs jel két lehetőséget vázol fel a jövőre nézve: vagy kutyu van a csomagban (mondjuk ezt állatkínzásnak is betudhatjuk), vagy pedig lesz egy blöki is a későbbiekben. Ez utóbbi esetben gondolom a Friends-stílusú ebekből választottak egyet, esetleg új festéssel.


Szubjektív értékelésem: 4/5 – nem nagy szám, de jók a kockák, és mindenképpen jobban fest az asztalos, illetve kajás csomagoknál, nem beszélve arról, hogy ennek van ünnepi vonatkozása.

Minitörténet:
A lányok óriási felfedezést tettek a közeli kisállat-kereskedésben. Zsákbamacskát (netán zsákbakutyát) kezdtek el árulni igen jó áron, s így a csajok nem tudtak ellenállni, zsebpénzük egy részét a titokzatos csomagba fektették. Csak remélték, hogy valami fantasztikus, kutyának való dolog, például műcsont van benne, de annak is nagyon örültek volna, ha egy valódi kiskutya az.


Mivel a doboz elég nehéznek bizonyult, Christina és Olivia együtt igyekeztek a szánra felpakolni, hogy aztán megspórolhassanak egy kis izomerőt. Amint felkerült a hatalmas csomag, Olivia máris “nyeregbe” pattant, s nyomában a síelő Christinával megindultak, hogy méltó helyet kerítsenek a “nagy vétel”-nek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése