0 Ádvent Heartlake City-ben 10. nap

Tizedike a tízes számé. Ez eddig rendben, de hol van? Oliviáék házának teraszán, pontosan az ernyőnél találja meg, ki keresni nem rest.

Egy hirtelen mozdulattal feltépve a jelzett ablakot, végre megint valami hangulatosabb dologhoz érünk. A rajz egy kis csúszótalpas járgányt tár elénk, s az elején látható lyuk nyilvánvalóvá teszi a szánkó mögé való csatolhatóságot. De nini, egy vonóhorog is helyet kapott a szerkezeten. Hátha lesz még valami, amit vonszolhatunk. Persze az is lehet, hogy mindenkinek az egyéni ízlésére bízzák a későbbi bővítgetést.


Ismét csak semmi extra dolog nincs a tasakban, így jó nekik a csörgős fajta is.


11 darabos minikészlet, s ha ez még nem lenne elég, első pillantásra úgy tűnik, tartalék nem is lesz.


Néhány rutinos mozdulattal máris összeáll a kis szerkezet.


Élőben még jobban fest, mint a rajzon. A talpak a szánnál már megismert fogantyús darabok, a vontathatóságért felelős alkatrészek szokásos elemek, és a legömbölyítés az utánfutó elején a kiváló fordulékonyságot segíti. Tulajdonképpen a két darab 1x4 fehér lap felesleges, de jó lesz majd valahova, úgyhogy nincs miért sírni. Azért egy sötét türkiz csempe még elkelt volna az első traktusba.


Szubjektív értékelésem: 4,5/5 – jó darabok, ráadásul egész sok. a szánhoz nagyon jó kiegészítés, növeli a játékélményt.

Minitörténet:
Christinának eszébe ötlött, hogy az előző télen kapott egy kutyaszánt. Méretben hasonló Olivia motorosához, és a vonószerkezet is hasonló, így gyorsan elvágtatott a darabért. Visszaérvén egyből nyilvánvalóvá vált a két jármű kompatibilitása, így hát nem volt akadálya a féktelen mókázásnak.


Sílécnek, síbotnak is akadt hely a szerkentyűn, így nem kellett magukra hagyni ezeket sem, amíg a lányok felváltva vontatták egymást, körbe-körbe a kandeláber környékén. Christina még akrobataképességeit is megvillantotta kissé, Olivia nagyobb vidámságára.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése