0 Ádvent Heartlake City-ben 1. nap

Az egyes ablakot a Theresa felsőjét viselő lány által hajtott lovaskordénál találjuk.
Kinyitva az ablakot, már a rajzolt képet meglátva is örülhetünk, hiszen egy nem szokványos göncbe bújtatott leányzóval van dolgunk. Nem más ez, mint régi ismerősünk, Olivia.


A darabok egyetlen, lehegesztett nejlonzacskóban találhatóak. Ezt a puhább zacsit szereti használni a LEGO a kurrensebb alkatrészek különös védelmére.


Nagy meglepetés nem ér minket, már ami az alkatrészek számát illeti. 4 az, ahogyan minifigéknél szokás.

Nézzük meg, nyakon felül mit kapunk: pink (vagy magenta?) rúzzsal kihúzott mosolygós ajkak, szépen bodorított barna hajzuhatag, huncut szempillák, és világosbarna, hamiskás őzikeszemek köszöntenek minket.


A ruházat hatalmas plusz, hiszen téliesített, abszolút nem szokványos darabokról van szó. Olivia lábai puha, fehér hótaposóban pihennek, melyhez vastag, rózsaszín harisnyát, afölé pedig éjkék kétrétegű szoknyát öltött. Felülre – az évszak igényeihez igazodva – világos türkiz színben pompázó sötétkék galléros pullóvert húzott, magenta színű, karácsonyi hangulatú dísszel ékítve.

Amint összeállítottuk, máris aktív családtaggá válhat bármely Friends készlet kiegészítőjeként, és extra ruházatának hála érdekes színfolttal gazdagítja azt.

Szubjektív értékelésem: 5/5 – magától értetődő módon.

Minitörténet:
Heartlake Cityben leesett az első hó, kedvenc barna hajú ismerősünk nagyobb örömére. Hamar be is öltözött az ősszel kapott vadonatúj téli felszerelésébe, és kiszaladt, hogy körbenézzen a havas tájon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése