0 Ádvent Heartlake City-ben 13. napTizenharmadika most nem péntekre esik, ezért tök semleges helyre helyezték a 13-ast: a csillagos égbolton találjuk, jobbra a csúcsdísztől.


Kinyitás után meggyőződhetünk róla, hogy megérzésem telitalálat volt. A képen egy második ülőke virít, plusz egy már ismert rózsaszín tál, némi “vízzel”. Ez utóbbi is csak azért, mert csütörtök van, nem péntek.


Nyamvadt tartalomhoz illő csörgős fajta csomagolást kapunk.


10 elem pottyan ki a tasakból, melyek könnyen beazonosítható funkciókkal bírnak, s nyilvánvaló 1 vízkék pötty tartalékként való jelenléte.


Veselkedjünk hát neki az építkezésnek. Az ülőke totál megegyezik pár nappal ezelőtti párjával, a tálba a víz beletöltése pedig csekély kihívást jelent.


Szubjektív értékelésem: 3/5 – 10 kocka azért nem végtelenül rossz, de az ülőkével továbbra sem ástam el a csatabárdot, a tál víz meg nem valami nagy jóság – főleg télen.

Minitörténet:
Coco hamar belefáradt a csajok szenvedésének szemrevételezésébe, és hamarosan nyüszkölésbe fogott, hogy egy kis nasit, vagy legalább egy csepp innivalót kisajtoljon az emberpajtikból. A lányok – nagy kutya- és egyéb állatbarátok lévén – gyorsan kapcsoltak, s máris elszaladtak az állatkereskedésbe Coco táljáért. Sajnos az üzletben éppen ebédszünetet tartottak, így az ajtón kívül meglelt tál megtöltése akadályokba ütközött, de Olivia talpraesetten viselkedett ismét, átszaladtak a kávézóba. A tálat egy pillanat alatt csurig töltötték friss, langyos vízzel, s még egy második ülőkét is sikerült zsákmányolniuk, így mindketten le tudtak ülni egy percre, hogy kifújják magukat. Coco persze megnyugodott, s most vidám farkcsóválás mellett lefetyel.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése