7 Szolgálati közlemény

Buzdítani szeretnélek benneteket, kedves olvasók! Van még kiadó hely ádventi naptár nyitogatásának végigjátszására. Jöhet a 2012-es City és Star Wars ( a Friends már foglalt), de nyitott vagyok akár klónok (Playmobil, Mega Bloks stb.) közlésére is. Ez utóbbi témakör leginkább a legóval való összehasonlítás miatt érdekel. Szóval írjatok bátran, december 1-jén kezdjük a nyitogatást :)

l  via Brickset l

l via Brickset l

7 megjegyzés:

 1. Nálunk mint ahogy nem volt fa (helyesebben volt, csak nagyon kicsi voltam, és azóta nincs), úgy nem volt adventi naptár sem (ezt sem mondhatom biztosan, ki tudja hogy az a csoki amit épp megettem honnan volt? érdekli-e az a gyereket? a lényeg, hogy csoki). Áruk miatt, helyesebben a 10226 ára miatt idén sem lesz (valószínűleg amúgy sem érkezne meg időben). De remélhetőleg lesz helyettük egy 7347 (kicsit rámjött a legózhatnék, vagy hat éve nem vettem legót, akkor is csak pár klónt, még a jó minőségűekből, úgyhogy idén bepótolom az egészet egyben :D). Az is megfelel végigjátszásnak Rékocs? :)

  VálaszTörlés
 2. Custom made adventi naptárak érdekelnek ?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ok : )

   Idén inkább azt találtuk ki, hogy egymásnak készítünk adventi naptárat a friends lányok és a tűzoltós city helyett. Azt nem mondom, hogy jól állunk, de rajta vagyunk az ügyön : )

   Törlés
 3. Na akkor én mostantól erre vagyok a legkíváncsibb :)

  VálaszTörlés