5 Sáskajárás az űrben 2013

Megjelentek képek a 2013-ban debütáló Galaxy Squad témáról. Nem írnék róla, ha nem a Space égisze alatt történik mindez. A '70-es, '80-as években virágkorát elő sorozat hosszan tartó hanyatlásának újabb állomásához értünk el. Az alant látható készletek inkább egy klóngyártó termékeire emlékeztetnek, semmint legóra. Sírok!

via Brickset

via Brickipedia
Nem annyira jó képek a Brickseten.

5 megjegyzés:

 1. Ez ritka ocsmány, kicsit Master Chief-es (Halo, de ez még nem lenne feltétlen baj), kicsit mutánsos. Gagyi, de hogy manapság milyen lesz a fogadtatása, az kérdéses. Felettem eljárt a kor a mai készletek naprakészségét illetően :-)

  VálaszTörlés
 2. Véleményem sajnos nagyon hasonló, és a Pirosszka című animációs filmből Japet, a kecske énekének egy részletét érzem lelkületileg idevágónak:

  "A lavina már itt van és még nem készültem fel.
  Bár oroszlánként ordítok, félelem fog el."

  Ettől még persze lehet, hogy kísérletképpen megveszek egyet (az Alien Conquestnél is ezt gondoltam, aztán mégsem lett úgy) A kék rúzsos csajszi viszont érdekes, annak beszerzési valószínűsége a felső harmadban mozog.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Gyengéd a gyengébbik nem - legalábbis legóban :))

   Törlés
 3. Mivel nekem egyáltalán nem tetszik (a figek arca aranyos), valószínű, hogy a kölkök közt óriási siker lesz á la NinjaGo. Vajon ebből is lesz rajzfilm?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Látva a Ninjago rajzfilmet azt mondom, inkább ne legyen.

   Törlés