11 Lehetne ilyen is

A 7213-as 2010-ből valahogy így nézne ki, ha a '80-as években adták volna ki. A 4 bütyök szélességen kívül a motorcsónak, meg az emelő szerkezet is nagyon jól hozza a klasszikus hangulatot.

Teljes galéria itt.

11 megjegyzés:

 1. Feuerwehr Farnheim FTW!

  igazából a 7213-as 8 bütyök széles, akkor ezt meg illett volna 5-6-tal csinálni nem? :)

  De persze zseniális...!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. a 8 bütyök egy vicc. Jobb ez így négyesen, nem szimpi a 6 se.

   Törlés
  2. A 8 bütyök városba valóban vicc, ráadásul nem is kissé. Dísznek teljesen jó, de a LEGO meg nem arra szánta.

   Törlés
 2. Ez vagány! Ez kell! A 7213 annyira nem tetszik, ez viszont csodálatos!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép és aprólékosan kidolgozott darab, tetszik is, nem kicsit. (Eszembe is jutott egy polo terv egy négy bütykös szívvel :) Egyedül az a bajom ezekkel, hogy 5-6 évesen a fiam a city/ninjago készletekkel is nehezen boldogul mert mindig lepotyog valami a járművekről, ez meg atomjaira hullana. Persze nem változtat azon hogy szép és majd merítek is belőle :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos az atomjaira hullás mostanában elő-előfordul. '70-es évekből származó óvott kockáim viszont úgy csimpaszkodnak egymásba, hogy van, amit szeparátorral is csak szenvedve lehet szétszedni. Az egyik Legolandban dolgozó magasabb beosztású, PAB-ot felügyelő dolgozótól kaptam helyben egy kis fejtágítást, mikor megtudta, milyen országból jöttem: A dániai gyárban tartották az eredeti méret-tűréseket (illetve azok töredékét), a többi országban már lazább a dolog, így lazábbak a kötések is. Ennek demonstrálására elém rakott egy-egy láda megmaradt dán és új gyártású magyar/cseh kockát, hogy próbálgassam. Egyértelmű volt a különbség. és nem az új gyártásúak javára.

   Törlés
 4. amennyire az eredeti nem kell, annyira kéne ilyet építeni. kettőt is!

  VálaszTörlés
 5. Hát bizony ez remek, csakúgy mint az előző lánglovag-járgány

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szuper ez a járgány. A darus megoldás fantasztikus. Tetszik.

  A kockahullás nálunk is gond, a régi kockáink pedig olyanok mint a beton. Szerintem az évek során az összetétel is változott, ha megfogsz egy régi és egy új kockát teljesen más. A mostaniak mintha "puhábbak" lennének, de aztán lehet, hogy a mostani újak is megkeményednek 30 év múlva.
  Ég és föld az új és régi kockák viszonyítása mindenféle szempontból.

  VálaszTörlés
 7. Ez a FF óriási dolgokra képes! Nagyon jól el van találva ez is!

  VálaszTörlés