0 Ádvent Heartlake City-ben 0. nap

Blogunk Friends-téma felelőse, Attila nyitogatja nektek a barátnők kalendáriumát. Fogadjátok szeretettel!

Itt van hát újra az adventi időszak, s vele az adventi naptáraké is, melyet mind a csokoládé-, mind a játékipar igyekszik a legmesszebbmenőkig zsebbenyúlósan kiaknázni. Tekintettel az alapvető célközönségre, és a szülék ilyenkor tapasztalható lágyabb szívére, az áldozati bárányok mégis viszonylag zokszó nélkül tűrik az újabb haszontalan holmi beszerzésének negatív kihatásait. (Szórás és kivétel persze mindig akad.)


Ha már az elmúlt időszakban átrágtuk magunkat számos Friends-készleten, gondoltam az idén megjelent sorozat első adventi naptárát is bemutatom, annak véres valójában, a mélyebb okulás végett.

Előzetesként a dobozt mutatom be, s majdan holnaptól izgulhatunk, mi történik a szív alakú tó környezetében, így télidőben.

A doboz méretre, fazonra tökéletes rokonságot mutat az elmúlt évek hasonló darabjaival, és az idei két testvérrel, a City és a Star Wars témából. Értelemszerűen a lilás alapon elhelyezkedő Friends logó, és az 'Advent Calendar” is helyet kapott a szabadtéri karácsonyfát és egy rönkházat bemutató idillikus kép mellett.Az éleken a szokásos méretarányos figuraábrázolást találjuk.


A hátoldal erősen promós célokat szolgál. Ha minden ott látható dolgot meg akarunk építeni, a felsorolt készletek beszerzése elkerülhetetlen, és az már nem egy adventi naptár árfolyamán fog nyomulni.

Két ragasztócsík tartja helyén az előlapot. Ezt elvágva, megnyílik előttünk a 24-napos bontogatás lehetősége, egy szokás szerint megfejthetetlen sorrendben összekavart ablakkupac képében, a lehajtott előlap pedig “terepasztallá” válik, rajta a rönkház stilizált belsejével, kívül pedig a névadó, szív alakú tóval, és néhány jópofa nyommal a hóban. (Kedvencem a hóangyal.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése